Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6-12 aprilie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 6-12 aprilie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 6-12 aprilie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 6-12 aprilie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 6-12 aprilie 2020:


În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 6-12 aprilie 2020:

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-a adus într-un punct critic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6-12 aprilie 2020:

Deși în zodia ta, Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 6-12 aprilie 2020:

Nu tot ceea ce faci trebuie să aibă un scop anume. De cele mai multe ori ne lăsăm duși de val tocmai pentru că ceea ce trăim ne oferă stabilitate, armonie sau echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 6-12 aprilie 2020:

Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6-12 aprilie 2020:

Acum ești prezentă și autentică, acum te retragi. Tot acest du-te, vino poate fi destul de riscant pentru echilibrul tău interior. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 6-12 aprilie 2020:

Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6-12 aprilie 2020:

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În zilele care urmează faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6-12 aprilie 2020:

Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi puţin timp împreună îți displace destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6-12 aprilie 2020:

Deși tu nu ai aceeași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie. Pentru a reuși este important și să îți setezi obiective înalte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6-12 aprilie 2020:

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 6-12 aprilie 2020:

Atunci când vine vorba de izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri. Nu acum. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie