Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

În zilele acestei săptămâni vei avea posibilitatea de a te apropia din nou de o persoană pe care o apreciezi cu adevărat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Această influență o pot avea însă doar dacă tu le vei permite acest lucru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Chiar dacă atitudinea exigentă cu privire la anumite lucruri este ceva ce te caracterizează, nimeni nu poate spune despre tine că nu ești și înțelegătoare în raport cu nevoile celor din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică suferă schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Pe parcursul acestei săptămâni te vei concentra doar pe aspectele practice ale vieții tale și nu vei mai lăsa loc dramelor emoționale să preia controlul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Te simți blocată în tot felul de gânduri și senzații, iar nemotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Propriul confort ar trebuie să fie mereu primordial. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

În mai multe contexte sociale în care te vei afla, vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Imaginația te va ajuta să îți setezi obiective profesionale destul de exigente. Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020:

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei noi săptămâni pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie