Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 28 septembrie - 4 octombrie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Ambiția și dorința asiduă de a atinge succesul sunt mai puternice decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Deşi nu reuseşti să îţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spre finele săptămânii te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Consecințele acțiunilor de acum se vor observa abia în lunile următoare. Este important să fii precaută. Influenţele pe care le are Luna asupra zodiei tale nu vor fi unele benefice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Nu are niciun rost să începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane care ţi-au demonstrat în timp că nu îţi apreciază dedicarea şi încrederea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Perioada care urmează este definită de calm, de linişte interioară, de melancolie. Îţi îndrepţi atenţia către familie şi către prietenii apropiaţi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Magnitudinea evenimentelor din viața ta își lasă amprenta asupra tuturor relațiilor. Chiar dacă îți dorești să „avansezi” emoțional în raport cu anumite persoane, ai mereu senzația că ceva te ține în spate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Indiferent de ceea ce se întâmplă cu tine pe anumite planuri, acum știi că împlinirea ta nu depinde de cât de mult îți poți permite din punct de vedere financiar. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele emoționale și fizice. Din cauza faptului că la începutul acestei săptămâni ai un program extrem de încărcat, vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

În această perioadă te lași mai mereu condusă de ceea ce simți. Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul săptămânii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Pe parcursul următoarelor zile ajungi la concluzia ca îți face bine să adopți o asemenea atitudine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Învață să te bucuri de micile plăceri ale vieții! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 28 septembrie – 4 octombrie 2020:

Zilele care urmează sunt esenţiale pentru viaţa ta. Vei avea parte de provocări la care nu te aştepţi şi trebuie să fii pregatită să le faci faţă, chiar dacă este posibil ca uneori să fii luată prin surprindere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie