Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19-25 martie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 martie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 19-25 martie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 19-25 martie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 martie 2018:

Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 martie 2018:

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. În zilele care urmează nu îți dorești să mai preiei inițiativa. Parcă tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 martie 2018:

Fiind determinată să nu lași niciodată ca lucrurile să decurgă de la sine, faci tot ceea ce ține de tine ca totul să fie bine organizat. În această săptămână viața ta prinde culoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 martie 2018:

Persoanele din jur sunt destul de critice la adresa ta. În zilele care urmează ieși în evidență în sens negativ. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 martie 2018:

Relațiile de curtoazie pe care le ai cu anumite persoane sunt ultima ta grijă în momentul de față. Te-ai săturat de interesul fals pe care îl prezintă cei din jur în raport cu persoana ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 martie 2018:

Îți place să iei lucrurile cu calm. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente care îi vizează pe colegi, începi să îți simți amenințată poziția în echipă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 martie 2018:

Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un iz înșelător. Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 martie 2018:

Ai știut dintotdeauna că te-ai născut sub o stea norocoasă. Ideea aceasta îți călăuzește mereu pașii și te îndreaptă cu siguranță către obiectivele pe care le ai proiectate. Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 martie 2018:

Te consumi mult din punct de vedere emoțional, și mai ales pentru cei din jur. Problemele personale ajung de multe ori pe locul secund. Stima și încrederea în sine suferă mult de pe urma acestei prioritizări eronate pe care o faci zi de zi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 martie 2018:

Te îndrepți spre direcția greșită în carieră. Deși de mic copil ți-ai dorit o viață profesională activă și provocatoare, destinul ți-a demonstrat că fericirea, pentru tine, nu este acolo. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 martie 2018:

Singură, faci tot ce poți pentru a te simți bine în compania persoanei cu care vei flirta pe parcursul întregii săptămâni. Deși îți dorești foarte mult o relație stabilă, nu cedezi în fața oricui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 martie 2018:

Potrivești cu măiestrie cuvintele astfel încât reușești să gestionezi orice situație neplăcută care are loc în cadrul grupului de prieteni. Acolo, cu fiecare zi care trece, prezența ta devine indispensabilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din astrologie