Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18 - 24 noiembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 noiembrie 2019:

În săptămâna care urmează primeşti multe complimente legate de personalitatea ta. Într-adevăr eşti o persoană plăcută şi uşor de iubit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 noiembrie 2019:

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înainte ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 noiembrie 2019:

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu nici măcar încrederea persoanei iubite. Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 noiembrie 2019:

Îți place să iei lucrurile cu calm. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente care îi vizează pe colegi, începi să îți simți amenințată poziția în echipă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 noiembrie 2019:

Zilele acestei săptămâni sunt incerte pentru tine din mai multe puncte de vedere. La birou reușești totuși să finalizezi un proiect ce îți va aduce recunoaștere profesională internațională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 noiembrie 2019:

Te consumi mult din punct de vedere emoțional, și mai ales pentru cei din jur. Problemele personale ajung de multe ori pe locul secund. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 noiembrie 2019:

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care îți dai singură seama că te înșeli. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 noiembrie 2019:

Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 noiembrie 2019:

Exuberanța de care dai dovadă poate fi destul de obositoare pentru cei din jur. În anumite zile, viața ta personală este foarte intensă și plină de momente unice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 noiembrie 2019:

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 noiembrie 2019:

Obsesia pe care o trăiești în raport cu viața profesională ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 noiembrie 2019:

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine. Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie