Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12-18 martie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 martie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 12-18 martie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 12-18 martie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 martie 2018:

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional, ești sigură de ceea ce îți dorești şi mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimţi pe parcursul acestei săptămâni, te ajută foarte mult în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 martie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepţi destul de mult atenţia către trecut. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 martie 2018:

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 martie 2018:

Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei săptămâni este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față. Tot ceea ce simți te va fascina pur şi simplu! În anumite zile, viața ta personală este foarte intensă şi plină de momente unice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 martie 2018:

Emoțiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în această săptămână în contextele în care te aștepți cel mai puțin. Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 martie 2018:

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 martie 2018:

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune pe parcursul zilelor care urmează. Îți dai seama că toate meritele sunt ale tale, deși susținerea persoanei iubite a făcut diferența în toate momentele critice în care te-ai aflat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 martie 2018:

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Pe parcursul zilelor care urmează te decizi să reiei cursurile de dans. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 martie 2018:

Timpul liber pe care îl ai în această săptămână îl rezervi familiei și celor dragi. Din cauza unui eveniment neprevăzut care va avea loc, te vei simți din nou complet bulversată din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 martie 2018:

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 martie 2018:

Unele evenimente care au loc te fac să îți îndrepți atenția către trecut. Anumite contexte scot la iveală emoții vechi care au fost foarte intense. Venus și Jupiter te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 martie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni este foarte important modul în care vei acționa pentru ca lucrurile pe care ți le dorești să devină realitate. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie