Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 11 - 17 martie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 11 – 17 martie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 martie 2019:

La începutul acestei săptămâni vei avea multe momente pline de inspirație care îți vor oferi șansa de a aduce schimbări semnificative în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 martie 2019:

Deși nu știi să 'joci' de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte va fi dedicată dezvoltării personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 martie 2019:

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, în zilele următoare te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci cu propriul sine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 martie 2019:

Odată cu intrarea cu adevărat în drepturi a primăverii, Uranus va ocupa o poziție retrogradă în raport cu mai multe planete. Această repoziționare va aduce conflicte în plan personal și te va forța să iei decizii radicale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 martie 2019:

Unele persoane de care te vei distanța în mod voit vor încerca să rămână cu orice preț în viața ta. Îți este peste mână să duci această 'luptă' și vei lăsa timpul să se ocupe de aceste aspecte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 martie 2019:

Chiar dacă ești de părere că deții adevărul cu privire la anumite aspecte ale vieții, este indicat să oferi celor din jur posibilitatea să își expună propriile viziuni. Nu este o regulă universal valabilă! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 martie 2019:

Te simți blocată într-o mulțime de visuri și dorințe și din această cauză nu reușești să faci nimic notabil. Zilele acestei săptămâni trec fără nicio realizare, indiferent că este vorba de planul personal sau cel profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 martie 2019:

Vibrațiile astrelor îți oferă o săptămână de primăvară plină de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 martie 2019:

Atitudinea impozantă a anumitor persoane cu care comunici te blochează din punct de vedere relațional. Vibrațiile astrelor de pe parcursul acestei săptămâni te îndeamnă să acționezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 martie 2019:

În zilele următoare Saturn va ocupa o poziție retrogradă în raport cu mai multe planete. Această repoziționare va aduce conflicte și te va forța să iei decizii punctuale în raport cu mai multe probleme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 martie 2019:

În ultima perioadă te tentează tot mai mult ideea de a călători singură. Ai nevoie de timp pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 martie 2019:

Această săptămână va aduce clarificări în raport cu ceea ce urmează să faci în perioada următoare. Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie