Cupluri de zodii care nu au aceeași chimie în realitate precum în mediul virtual

Faptul că te simți atrasă de un bărbat după o primă conversație în mediul virtual cu el nu îți garantează că sunteți cu adevărat compatibili.

Cupluri de zodii care nu au aceeași chimie în realitate precum în mediul virtual

De câte ți s-a întâmplat până acum să fii atrasă de o persoană după o simplă conversație pe Tinder? Probabil că ai experimentat asta de mai multe ori. Însă până în momentul în care nu te întâlnești și în realitate cu acea persoană, nu prea îți poți da seama dacă sunteți compatibili. 

În cazul în care chimia de pe rețelele de socializare a fost aceeași sau poate chiar mai intensă în realitate, atunci ești o norocoasă. Însă, există câteva cupluri de zodii care nu au o chimie extraordinară atunci când se întâlnesc și față în față:

Berbec și Balanță

Chiar dacă Balanța adoră să flirteze, Berbecul nu are deloc răbdare până când se concretizează anumite lucruri și nici nu îi place să piardă timpul cu o persoană care nu are intenții serioase. În cele din urmă, atracția lor va dispărea când vor realiza cât de diferiți sunt.

Taur și Vărsător

Pentru Vărsători, contează foarte mult chimia care are loc între două persoane în mediul virtual și din acest motiv se ghidează după asta. Taurii vor să aibă parte de mai multă afecțiune, în timp ce Vărsătorii sunt mai distanți și pot părea chiar indiferenți față de un partener. Așa că, tot entuziasmul pe care aceste zodii îl au în mediul online se poate sfârși când se întâlnesc pentru prima dată.

Rac și Rac

La prima vedere, am putea crede că doi Raci se atrag din simplul motiv că sunt la fel de sensibili și dornici de a deține controlul. Însă, oricât de mult ar fi atrași unul de celălalt, se pare că totul se oprește la conversațiile de pe rețelele de socializare. În plus, nu sunt pregătiți să își asume angajamentul unei relații.

Leu și Balanță

Balanța apreciază entuziasmul, pasiunea și deschiderea către experiențe noi, iar Leul pare că le bifează pe toate. Însă, marea problemă intervine atunci când ambele semne zodiacale vor să fie în centrul atenției și în mod cert asta nu se poate întâmpla. Așa că, vor face eforturi să obțină acea validare din partea celorlalți, iar rivalitatea lor va pune capăt pasiunii.

Scorpion și Pești

Dacă în conversațiile din mediul virtual lucrurile decurg foarte bine, în realitate Scorpionul și Peștii vor avea o problemă în ceea ce privește atracția fizică. Aceștia nu vor reuși să aibă aceeași intimitate emoțională, drept urmare nici interacțiunea fizică nu va fi una care să îi satisfacă. În timp ce Peștii vor să exploreze cât mai mult din acest punct de vedere, Scorpionii se mulțumesc cu puțin. 

Pești și Capricorn

Capricornul este ancorat în realitate și gândește lucrurile pe termen lung, însă Peștii sunt visători și se lasă cu ușurință duși de val. Poate că dintr-o anumită privință se pot completa, însă pe termen lung nu vor avea aceleași perspective de viață, drept urmare o relație între cele două zodii nu va funcționa.

Citește și:
Cum să îți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie