Cum se comportă fiecare zodie atunci când are un nou partener

Nu este un secret ca universul si alinierea planetelor au un puternic impact asupra vietii noastre. Iar semnul zodiacal sub care ne-am nascut spune multe despre noi, inclusiv despre felul in care ne indragostim si cum ne comportam in acele momente.

Cum se comportă fiecare zodie atunci când are un nou partener

Ești o romantică incurabilă, suferi de gelozie sau ai nevoie de spațiu? Totul este scris în stele.

Berbec

Ești plină de viață și ai foarte multă energie. Acționezi rațional și nu îți pierzi niciodată capul. Ești un lider înnăscut și vrei să deții controlul chiar și în relațiile intime. Când te îndrăgostești, toate acțiunile tale au logică, totul este calculat iar dragostea ta este statornică și arzătoare, așa cum ne-am aștepta de la un semn de foc.

Taur

Daca ești Taur, atunci nu ești dispusă să renunți la control. În același timp însă, cauți cu disperare plăcerea, îți cunoști corpul și știi de ce are nevoie, iar când găsești persoana capabilă să îți ofere asta, te lași dusă de val. Ești senzuală, pasională, calmă și statornică. Pentru tine chimia dintr-o relație și lucrurile rafinate pe care viața ți le poate oferi sunt tot ce ai nevoie.

Gemeni

Daca ești nascută în zodia Gemenilor, atunci stăpânești mai bine decât oricine arta conversației, ai un milion de idei, impresionezi audiența printr-o vastă cultură generală și o doză dublă de optimism. În același timp însă suferi de un romantism incurabil, iar când te îndrăgostești, te atașezi foarte mult, poate prea mult, de partener și asta pentru că nu suporți să fii singură. Când ești într-o relație nu îți mai dorești nimic altceva decât să petreci fiecare secundă cu partenerul tău, iar asta s-ar putea să îl sufoce până la urmă, așa că încearcă să te temperezi.

Rac

Când te îndrăgostești, te dăruiești cu totul, iubești cu toată intensitatea de care ești capabilă și cu toate astea reușești să rămâi prudentă, nu renunți niciodată complet la scutul tău. Când cauți un partener, cauți o persoană puternică, asumată și ambițioasă. Iar când o găsești, îi dăruiești toată atenția și dragostea ta și te transformi în cel mai mare susținător al persoanei iubite.

Leu

Nu ai nicio problemă în a-ți găsi partenerul potrivit. Carisma, farmecul irezistibil, magnetismul tău atrage tot ce îți iese în cale. Îți place libertatea și tii la spațiul taău personal, dar când te îndrăgostești cu adevărat uiți de toate astea. Esști un partener cald și loial care poate iubi cu multă intensitate. Dacă ești Leu, atunci probabil că ești și destul de geloasă și îți place să îți delimitezi teritoriul. Îți place să ți se reamintească cât mai des că ești iubită și dorită. Ai un ego exacerbat, dar asta este un defect adorabil până la urmă.

Fecioara

Încerci să pari rece și puternică atunci când te îndrăgostești, adevărul este că ești îngrozită de ideea că ai putea fi vulnerabilă. Abordezi o atitudine relaxată, dar în realitate iubești intens și sincer. Atitudinea ta poate genera frustrări persoanei iubite pentru că nu știe niciodată ce simți sau ce gândești. Dragostea îți consumă toată energia, te devorează pe interior. Și asta pentru că îți este mai la îndemână să faci acuzații și calcule sau să fii geloasă decât să fii calmă și să te bucuri pur și simplu de ceea ce ți se întâmplă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie