Cum să salvezi o relație bazându-te pe astrologie

Câteodată diferențele dintre zodii pot fi periculoase pentru o relație. Unele lucruri pot fi foarte normale pentru un semn astral, în timp ce, pentru altă zodie, acestea pot fi inacceptabile.

Cum să salvezi o relație bazându-te pe astrologie

Astrologia este aici pentru a preveni o greșeală și pentru a te ajuta să îți salvezi relația.

Berbec

Amintește-ți că partenerul Berbec trebuie să fie prioritatea ta și întotdeauna în centrul atenție tale. Dacă acesta crede că nu mai ești atrasă de el din punct de vedere fizic, va dori să se despartă de tine. Nu-l compara niciodată cu cineva dintr-o relație anterioară.

Taur


Nu minți niciodată un Taur pentru că aceștia apreciază întotdeauna onestitatea. Poți ține secret câteva lucruri mărunte, dar partenerul tău va dori deschidere totală și onestitate.

Gemeni

Gemenii spun întotdeauna ce gândesc și se așteaptă ca tu să faci același lucru. Dacă nu pot înțelege un lucru, fii dispusă să le explici. Pe lângă asta trebuie să fii dispusă să te schimbi, să te adaptezi, să faci compromisuri și în același timp nu ar trebui să fii posesivă. Gemenii nu acceptă limite când vine vorba de libertatea lor.

Rac

Dacă îi răneșți sentimentele, nu te va ierta niciodată. Racul este o zodie foarte emoțională și pune totul la suflet. Nu ar trebui să uiți niciodată ziua lor de naștere sau orice altă dată importantă. Are nevoie de afecțiune, așa că nu-l ignora niciodată. Indiferent cât de nervoasă ești, nu te descarca niciodată pe el, pentru că se va retrage pentru o perioadă îndelungată.

Leu

Leul are nevoie de o parteneră alături de care va arăta bine. Nu ar trebui să îl faci niciodată de râs în public. Lui îi place să domine și să fie în centrul atenției. Nu folosi niciodată sexul ca o recompensă sau ca o pedeapsă.

Fecioară

Unui partener Fecioară nu-i place dezordinea, așadar o casă sau o mașină murdară pot fi dezavantaje pentru tine în relație. Totodată, este îngrozit de negativitate, așa că încearcă să nu fii lângă el atunci când treci printr-o pasă negativă.

Balanță

Nimeni nu este mai bun decât partenerul Balanță atunci când vine vorba de subtilități în relație. Pentru el este importantă armonia, echilibrul. Are o aversiune față de asprime. Evită glumele grosiere și deranjante în fața lui.

Scorpion

Nu ar trebui să trădezi niciodată încrederea unui Scorpion. Având în vedere că au fost decepționați de multe ori în trecut, un Scorpion se va aștepta întotdeauna ca tu să-l trădezi. Dacă vrei să îți salvezi relația, fii directă, sinceră și rămâi fidelă.

Săgetător

Săgetătorii cred că posesivitatea și gelozia sunt o amenințare la adresa libertății lor, unul din lucrurile cele mai importante pentru ei. Ai încredere în partenerul tău chiar dacă întârzie sau iese în oraș fără tine. Dacă începe să simtă presiune din partea ta, se va îndepărta imediat.

Capricorn

Chiar dacă un Capricorn nu-și arată sentimentele, el poate fi rănit foarte ușor, mai ales când vine vorba de demnitate. Nu vorbi despre viața ta privată în fața colegilor lui și încetează să flirtezi cu alți oameni, mai ales dacă este și el prezent. În plus, fii conștientă că această zodie are nevoie de timp pentru a procesa lucrurile înainte de a lua o decizie, așa că nu-l grăbi.

Vărsător

Vărsătorul este un iubitor al naturii și al animalelor, așa că nu-ți arunca țigările pe jos și nu te purta urât cu animalele în prezența lui. Acest lucru îl poate înfuria foarte ușor.

Pești

Peștii sunt foarte generoși și blânzi, dar nu le place când cineva exploatează acest lucru. Pentru această zodie este foarte important să împărtășească aceleași credințe și așteptări cu partenerul lor.

Citește și:
Zodiile care pot păstra secrete și cele în care nu ar trebui să te încrezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie