Cum să îți dai seama dacă partenerul mai are sentimente pentru fosta iubită, conform zodiei lui

Dacă și partenerul tău este extrem de misterios, află că îți poți da seama dacă mai are sentimente pentru fosta iubită apelând la astrologie.

Cum să îți dai seama dacă partenerul mai are sentimente pentru fosta iubită, conform zodiei lui

Chiar dacă nu ne dorim ca partenerul nostru să mai aibă sentimente pentru fosta iubită, ne putem regăsi în această situație. Iar atunci te întrebi ce anume ar trebui să faci, dacă să te desparți de el sau încă să mai continuați relația. 

Nu este ușor să treci peste o despărțire, iar unele își pot pune amprenta destul de puternic asupra noastră. Însă, conform zodiei partenerului tău, îți poți da seama mult mai ușor dacă el și fosta iubită încă mai țin legătură sau între ei mai există sentimente.

1. Berbec

Probabil că te vom surprinde când îți vom spune că bărbatul Berbec te va minți în față în legătură cu sentimentele pe care le are pentru fosta iubită. El face asta deoarece încă se simte rănit și confuz în urma despărțirii și nici nu înțelege motivele pentru care s-a ajuns acolo.

2. Taur

Bărbatul Taur nu se mai gândește deloc la fosta parteneră și nici nu mai vorbește cu ea. Însă, un lucru este interesant la el, și anume că încă o mai urmărește pe rețelele de socializare. Cu siguranță până acum ți-a spus că mereu uită să o șteargă de la prieteni, însă adevărul este că el își dorește să păstreze o relație bună cu ea.

3. Gemeni

Bărbatul Gemeni pare să nu aibă nicio problemă să o aducă în discuție pe fosta iubită. Acest lucru te poate face să crezi că el a trecut peste și că este pregătit pentru o nouă relație. Însă, dacă vorbește în mod constant de ea, ar fi un semn că între ei lucrurile nu sunt tocmai încheiate. 

4. Rac

Bărbatul Rac își revine foarte greu după o despărțire și durează până când poate avea din nou încredere în cineva. Este conștient că trebuie să facă asta și să fie fericit, dar el tot mai caută ocazii prin care să o contacteze. Dacă ești într-o relație cu un bărbat Rac și observi că încă mai vorbește cu fosta iubită, ar trebui să îți faci griji.

5. Leu

Bărbatul Leu are o viață activă, ceea ce înseamnă că mereu îl vei vedea vorbi cu câte cineva. Așa că, îl poți surprinde oricând vorbind și cu fosta iubită, ceea ce nu credem că ți-ar conveni atât de tare. Cu cât vorbesc mai mult, cu atât cresc șansele ca ei să se împace. 

6. Fecioară

Bărbatul Fecioară se gândește mereu la fosta parteneră deoarece el crede că încă mai sunt șanse de împăcare. Dacă ești într-o relație cu un bărbat Fecioară, vei vedea că încă mai are în telefon poze cu fosta și că încă nu se simte pregătit să le șteargă. 

7. Balanță

Chiar dacă în aparență relația ta cu un bărbat Balanță este perfectă, în realitate el încă se mai simte atras de fosta iubită. Cu orice ocazie o aduce în discuție, iar pe lângă asta, uneori are tendința de a compara relația voastră cu cea pe care a avut-o cu fosta. 

8. Scorpion

Bărbatul Scorpion suferă destul de mult după o despărțire deoarece el se implică în totalitate unei relații. El încă mai are sentimente pentru fosta iubită și poate deveni foarte ușor gelos în cazul în care ea are un nou partener. Chiar dacă îți va spune că pentru el fosta relație s-a sfârșit, ar trebui să nu îl crezi.

9. Săgetător

Bărbatul Săgetător este sociabil și mereu în centrul atenției. Chiar dacă e prietenos cu toată lumea, există o diferență între a păstra o relație decentă cu cineva și a ajunge chiar să flirtezi cu acea persoană. Poate că inițial nu îți vei face probleme, însă în timp relația voastră poate avea de suferit.

10. Capricorn

Pentru bărbatul Capricorn, este important să stea cât mai departe de fosta parteneră. El consideră că acest mod indiferent îl poate face să treacă mai repede peste despărțire și să își concentreze toată atenția asupra noii relații.

11. Vărsător

Este destul de greu să îți dai seama dacă bărbatul Vărsător încă mai are sentimente pentru fosta iubită deoarece el este sociabil cu toată lumea. În ciuda faptului că va încerca să te convingă că între el și fosta nu mai există nimic, în timp îți vei da seama că ei încă nu și-au încheiat relația.

12. Pești

Bărbatul Pești duce o luptă interioară destul de puternică deoarece oricât de mult ar vrea să creadă că nu o mai iubește pe fosta iubită, de fapt, tot ceea ce face este să se mintă singur. Va dura mult timp până când va trece peste relație și să se vindece.

Citește și:
Cum reușește fiecare zodie să treacă peste o dezamăgire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie