Cum să îți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

În multe cazuri, gelozia într-o relație poate fi benefică, dar în același timp există și situații în care a ajuns să destrame cupluri.

Cum să îți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Pentru mulți bărbați este destul de dificil să își arate latura vulnerabilă deoarece consideră că, în fața unei femei, ei ar trebui să pară puternici. Adevărul este că ei ar trebui să își exprime emoțiile așa cum sunt ele și să nu se ascundă. 

Cu toții am avut momente de gelozie în relația de cuplu, fiind un sentiment care îi poate pune la încercare pe parteneri. Însă, cum ne dăm seama că un bărbat este gelos? Ei bine, există anumite semne care îți pot indica asta, în funcție de zodia lui:

1. Berbec

Cu siguranță îți vei da seama cu ușurință când un bărbat Berbec este gelos deoarece el se transformă într-o altă persoană. Este foarte sensibil și, având emoții puternice, poate acționa impulsiv. Devine posesiv și asta poate deveni o problemă în relație. 

2. Taur

Bărbatul Taur este foarte romantic și îi place să primească la rândul lui aceleași gesturi de afecțiune din partea persoanei iubite. Își dorește în permanență să știe unde ești și cu cine, astfel încât să se asigure că nu îl înșeli. Ar trebui să ai grijă deoarece un astfel de comportament poate deveni deranjant.

3. Gemeni

Bărbatul Gemeni știe cum anume să gestioneze un conflict într-o relație. Este conștient că pentru a avea o relație sănătoasă trebuie să mențină o comunicare deschisă cu partenera. Tocmai de asta, dacă nu vorbește deschis cu ea, va deveni foarte ușor suspicios.

4. Rac

Bărbatul Rac este foarte sensibil, iar atunci când este gelos, acele emoții pot atinge cote maxime. Atitudinea sa posesivă o poate determina pe partenera lui să se îndepărteze el. Are tendința de a-și proteja mult prea mult persoanele pe care le iubește, tocmai pentru a demonstra că sentimentele lui sunt sincere. 

5. Leu

Chiar dacă are foarte mare încredere în el, și bărbatul Leu pică în plasa geloziei. La prima vedere el nu va părea gelos deoarece știe cum să își ascundă asta. În urma faptului că este foarte dramatic, îți vei da seama că îți ascunde ceva. În plus, te va critica foarte mult și va crede că nu mai ai sentimente pentru el.

6. Fecioară

Bărbatul Fecioară încearcă să pară nepăsător, însă, în realitate, depune foarte mult efort ca relația lui de cuplu să funcționeze. Atunci când este gelos, el reacționeză agresiv, așa că va trebui să aștepți până când se calmează pentru a putea avea o conversație deschisă cu el. 

7. Balanță

În cazul bărbatului Balanță, el se folosește de gelozie pentru a părea o victimă în relație. Îi place să primească atenție și uneori chiar poate acționa impulsiv. În cele din urmă, va da vina pe tine și pe absența afecțiunii din relație pentru gelozia lui.

8. Scorpion

Chiar dacă nu are motive să fie gelos, bărbatul Scorpion tot va încerca să afle pe cont propriu dacă este sau nu înșelat. Nu ar trebui să te aștepți să vorbească deschis despre asta deoarece el își ascunde emoțiile și părțile vulnerabile. Mai degrabă ar trebui să aștepți o vreme până când va putea comunica deschis. 

9. Săgetător

Bărbatul Săgetător își propune la începutul unei relații să nu facă deloc compromisuri. Atunci când devine gelos, nu va recunoaște la început asta deoarece este o emoție pe care o va accepta cu greu. Nu încerca să pui presiune asupra lui, ci mai degrabă ar trebui să fii alături de el și să îi înțelegi sentimentele, oricare ar fi ele.

10. Capricorn

Bărbatul Capricorn nu pare la prima vedere unul gelos, însă atunci când simte că este ceva în neregulă în relația lui, va începe să aibă suspiciuni. Atitudinea lui este una imprevizibilă și până când nu are certitudini, nu va scăpa definitiv de acest sentiment. 

11. Vărsător

Bărbatul Vărsător pare foarte sigur pe sentimentele sale, iar din acest motiv nici nu îți va recunoaște că a fost vreodată gelos în relație. În schimb, are tendința de a se gândi mult prea mult la anumite lucruri și nu își exteriorizează emoțiile, în încercarea de a se convinge că nu există probleme între el și partenera lui.

12. Pești

În cazul bărbatului Pești, el poate deveni cu ușurință gelos deoarece nu are deloc încredere în sentimentele sale, dar nici în ale partenerei. Consideră că nu este suficient de bun și din cauza asta are aceste nesiguranțe. Gelozia lui poate dispărea dacă vorbește deschis cu partenera și ea îi oferă afecțiune. 

Citește și:
Cât de romantică este fiecare zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie