Cum să economisești bani, în funcție de zodia ta

În ziua de azi, femeile balansează multe aspecte ale vieții – carieră, familie, viață socială și toate acestea nu doar pentru ele, cât și pentru partenerii lor. Timpul înseamnă bani, dar în prezent, banii reprezintă timp.

Cum să economisești bani, în funcție de zodia ta

Iată câteva sfaturi prin care poți economisi în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC

Femeile născute sub acest semn zodiacal trebuie să aibă grijă cum fac față impulsurilor atunci când vine vorba de cumpărături. Tu ești cea mai vizată zodie atunci când vine vorba de acele mici produse amplasate strategic la casa de marcat, în magazine. Când pleci la cumpărături, fă o listă. Dacă ceva nu se află pe listă, nu cumpăra. Încearcă să identifici dacă dorințele tale se bazează pe nevoie sau moft.

TAUR

Femeia Taur tinde să fie practică atunci când vine vorba de economii. Asta până când vreun plan de redecorare apare în vizor. Te poți încrede în intuiție pentru a te abține de la achiziționarea acelor fabuloase așternuturi din in. Acelea pe care le ai deja îți sunt suficiente pentru moment. În loc să cumperi decorațiuni sezoniere, încearcă să refolosești lucrurile pe care le ai deja depozitate, din anii trecuți.

GEMENI

Gemenii trebuie să își înfrâneze puțin dorințele și să apeleze puțin la intuiția lor… și la extrasul de cont. Ești atât de ocupată mereu încât tinzi să cumperi un lucru în două exemplare, numai pentru a salva timpul pe care l-ai pierde în încercarea de a găsi ceva similar. Închide luminile și televizorul atunci când nu le folosești. Tu, mai mult ca orice alt semn zodiacal, primești cele mai mari facturi la întreținere.

RAC

Femeia Rac, care citește asta, deja intuiește că a venit momentul de a reduce din cheltuielile pe care le face la supermarket. Încearcă să îți plantezi propriile verdețuri, în loc să dai bani grei pe ele în magazinele eco, cumpără în vracuri, în loc să cumperi per bucată și tot vei reuși să le oferi alor tăi mesele somptuoase pentru care ești atât de vestită.

LEU

Oh, când vine vorba de femeia Leu, trebuie să îi spunem să-și înfrâneze urgent dorințele de a-și mări garderoba. Brandurile nu impresionează, ci femeia în sine. Încearcă să cauți calitatea, chiar dacă e vorba de piese vestimentare din magazine mai puțin cunoscute. Stilul tău este mai important decât orice. Coafura și manichiura pot fi de asemenea aranjate la un salon mai puțin cunoscut, pentru un preț mult mai rezonabil.

FECIOARĂ

Fecioara este, prin natura sa, destul de practică și descurcăreață atunci când vine vorba de cheltuieli. Știe să își asculte instinctul și știe ce să cumpere și de unde! Este un adevărat model atunci când vine vorba de finanțe. Singurul lucru de care trebuie să se asigure este că banii pe care îi economisește să aducă cel mai mare profit posibil. Interesează-te ce oferte îți pot oferi băncile, ce dobânzi, etc..

BALANȚĂ

Pentru că femeii Balanță îi este atât de greu să ia o decizie, ajunge să plătească mai mult pentru un produs din cauza benzinei consumate pe atâtea drumuri la mall. Îl cumpără, îl returnează etc. Încearcă să te vizualizezi punând iar benzină la cele mai scumpe prețuri posibile, și cum suma de la pompă crește cu fiecare secundă! Iar acum uită-te la produsul pe care vrei să îl achiziționezi? Merită?

SCORPION

Cu toții știm ce se spune despre Scorpioni și este adevărat! Femeia Scorpion poate să economisească mulți bani reducând bugetul pentru lenjerie intimă, vin și ciocolată. Ai în dulap destulă lenjerie cât pentru a poza o armată de modele pentru un întreg catalog. Vei avea rezultate și cu piesele pe care le ai deja!

SĂGETĂTOR

Femeia Săgetător trebuie să facă mai multe cercetări atunci când vine vorba de călătorii. Poți continua să cutreieri lumea, încercând totuși să îți planifici călătoriile din timp pentru a profita de reducerile pe care acest lucru ți le aduce. Încearcă anul asta să mergi în vacanță în afara sezonului, cu un plan bine pus la punct și astfel vei reuși să economisești destul pentru a-ți permite și o a doua vacanță.

CAPRICORN

Femeia Capricorn lucrează foarte mult pentru banii pe care îi câștigă, așadar înclină să își cumpere numai lucruri de calitate care să reflecte munca ei, dar care să și scuze banii cheltuiți. Compară puțin mai mult prețurile și urmează-ți instinctele. Într-adevăr, meriți ce e mai bun, dar dacă oferi puțin mai multă atenție numerelor, vei reuși să îți cumperi lucruri de calitate pentru mai puțini bani.

VĂRSĂTOR

Femeia care se află sub acest semn merge foarte rar la o sesiune de cumpărături, însă, atunci când o face, reușește să cheltuiască toți banii pe care îi are. Vărsătorii sunt de asemenea curioși și caută adevărul. În ciuda acestui fapt, atunci când ajungi într-o librărie nu trebuie să cumperi fiecare titlu pe care îl găsești în domeniul de care ești interesată. Moderația este cheia pentru acest semn.

PEȘTI

Acest semn trebuie să învețe că, în ciuda aprecierilor pe care le primește din partea celor dragi pentru cadourile pe care le face, sunt iubiți și se pot descurca și fără ele. Încearcă să separi nevoile alor tăi de entuziasmul tău de a face un cadou fără motiv și astfel vei reuși să economisești.

Citește și:
Comportamentul zodiilor în momentele de tristețe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie