Cele mai neglijente 6 semne zodiacale

A fi neglijent nu înseamnă a nu-ți păsa. Neglijența apare atunci când îți uiți cafeaua pe capota mașinii și pleci mai departe. Neglijență este atunci când organizezi o petrecere acasă și uiți că data coincide cu aniversarea zilei de naștere a iubitei/iubitului.

Cele mai neglijente 6 semne zodiacale

A fi născută într-una dintre zodiile neglijente nu înseamnă că ești o persoană rea, doar că nu ești o persoană în care lumea poate avea încredere deoarece ești neatentă fără a-ți propune acest lucru.

Conform astrologiei, există persoane care au tendința de a fi mai neglijente decât altele și totul se întâmplă din cauza zodiei în care s-au născut. Iată care sunt aceste zodii:

Pești

Sensibilul nativ Pești poate fi atât de plin de el și se compătimește mereu astfel încât va zice și va face orice pentru a atrage atenția. Acest lucru scoate la iveală comportamentul său neglijent. Nu se va da în lături de la manipulare pentru a convinge pe cineva să facă așa cum el își dorește. Să nu te mire dacă va spune lucruri ce pot părea incredibil de răutăcioase, doar pentru ca ulterior să zică, zâmbind, Am glumit. O dovadă în plus a neglijenței lui!

Berbec

Încăpățânați și hotărâți, nativii Berbec știu exact ceea ce își doresc și unde vor să ajungă… chiar dacă asta înseamnă că în drumul lor vor uita de orice altceva.

Berbecul este acel nativ care te va scoate la cel mai rafinat restaurant din oraș, dar va uita (la modul serios) cardul de credit acasă, numai pentru că este obsedat să obțină cea mai bună masă, să știe care este cel mai bun vin, cel mai bun preparat, etc. Și-a stabilit un scop, însă ratează toate punctele importante de pe drum.

Scorpion

La fel ca și nativul Leu, Scorpionul este neîndemânatic, însă acest lucru se remarcă în special în conversațiile pe care le vei purta cu el. Nativii Scorpion sunt incredibil de neglijenți cu modul în care se exprimă și de multe ori întrerup conversațiile cu replici sarcastice sau oferind sfaturi nesolicitate și neinspirate. A fi într-o relație cu un Scorpion înseamnă să ai puterea de a ierta de multe ori comentariile lui stupide și replicile neinspirate.

Taur

Ce ar trebui să ții minte despre nativii Taur: sunt atât negijenți, cât și indiferenți – un aspect care funcționează de minune pentru ei. Așa că, dacă își uită valiza pe marginea trotuarului și pleacă mai departe și nici măcar nu intenționează să se întoarcă după ea, este pentru că pur și simplu nu le pasă. Acest gen de atitudine este caracteristic nativului Taur, care se simte perfect în aceste ipostaze.

Săgetător

Durează mult timp până ca nativul Săgetător să realizeze că face lucruri neglijente și se comportă într-o astfel de manieră. Predispus la a face declarații exuberante, nativul Săgetător preferă să vorbească despre lucruri ridicole, jenante, care îi vor face pe toți cei din jur să se simtă foarte inconfortabil. Singura problemă este că el nu realizează cât este de neglijent prin declarațiile sale.

Leu

Leul, care adoră să fie în centrul atenției, vrea să fie mereu primul, indiferent de situație și să fie remarcat la fiecare apariție a sa. Aici apare însă neglijența, căci nativul Leu se va împiedica de orice și oricine îi iese în cale pentru că nu se deranjează niciodată să se uite pe unde merge. În plus, chiar dacă îi interesează starea de sănătate a celor dragi, nativii Leu sunt destul de neglijenți atunci când vine vorba de propria lor sănătate.

Citește și:
Singurul lucru pe care nu vrei să-l auzi din partea celorlalți, potrivit zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie