Singurul lucru pe care nu vrei să-l auzi din partea celorlalți, potrivit zodiei tale

Fiecare dintre noi avem câteva lucruri care ne deranjează, iar astrologii au descoperit care este, în special, singurul lucru pe care nu vrei să-l auzi din partea celorlalți.

Singurul lucru pe care nu vrei să-l auzi din partea celorlalți, potrivit zodiei tale

Iată care este singurul lucru pe care nu vrei să-l auzi din partea celorlalți, potrivit zodiei tale:

Berbec – Calmează-te, amice/ prietene!

Berbecii urăsc să fie abordați cu superioritate, mai ales într-un mod agresiv. Mai mult decât atât, vor să fie luați în serios când își exprimă clar intențiile. Oricine încearcă să insinueze că sentimentele lor nu sunt atât de importante, adresându-i-se cu diverse apelative, îl va scoate din minți pe Berbec.

Taur – Nu îmi este atât de foame, deci voi lua câțiva cartofi de la tine!

Taurul este cea mai posesivă zodie dintre toate și iubește mâncarea mai mult decât oricine altcineva. Dacă îți este foame, ar fi bine să îți comanzi ceva, pentru că nu va tolera să împartă nici măcar desertul.

Gemeni – Cineva este supărat pe tine, dar nu îți pot spune cine sau de ce.

Gemenii au nevoie de detaliile fiecărui zvon, deci evitând să le oferi astfel de informații înseamnă să le faci un rău. Vor să știe în mod concret cum s-au întâmplat lucrurile și cum s-a ajuns la o astfel de concluzie.

Rac – Să facem o schimbare și să mergem la o cafenea nouă.

Racii iubesc să-și petreacă timpul acasă și nu sunt entuziasmați în legătură cu schimbările. Deci, ieșirea din zona lor de confort, mai ales pentru un loc nou, nu va fi sugestia lor preferată.

Leu – Urma să îți cumpăr varianta premium, dar acesta este la fel, doar că mai ieftin.

Leii sunt recunoscuți pentru generozitatea de care dau dovadă cu prietenii, preferând gesturile mari pentru a le arăta cât de importanți sunt pentru ei. Așa că așteaptă același lucru în schimb, deci oricine încearcă să economisească bani cumpărând ceva mai ieftin îi va transmite un mesaj greșit Leului.

Fecioară – Să ne concentrăm pe detalii mai târziu…

Fecioarele sunt perfecționiste și trăiesc pentru a rezolva totul în detaliu. A auzi pe cineva ignorând acest aspect se va gândi că munca nu îi este apreciată.

Balanță – Să supunem la vot.

Balanțele vor să-i mulțumească mereu pe cei din jur, deci vor simți că nu au depus suficient efort dacă li se va propune să cântărească opiniile tuturor celor prezenți în vederea realizării unui proiect sau a unei activități. 

Scorpion – Nu te îngrijora, prietena mea nu va spune nimănui parola.

Scorpionii sunt foarte secretoși, deci dacă au avut încredere să îți dea parola de la contul lor de Netflix și au aflat că ai împărțit-o cu altcineva, nu vor primi prea bine vestea. Spunându-le să nu se îngrijoreze va înrăutăți situația.

Săgetător – Sunt prea obosit să ies în oraș, haide să rămânem în casă.

Săgetătorii caută în permanență aventuri și experiențe noi, deci îngrădirea curiozității nu va face decât să le ofere o dispoziție negativă. Le face plăcere să iasă cât mai mult din zona de confort și să cunoască oameni noi.

Capricorn – Pot să-ți spun ceva personal?

Capricornii preferă să păstreze limitele, chiar și între cei mai buni prieteni. Dacă simt că subiectul se îndreaptă către o zonă intimă când nu au început ei conversația, se vor simți inconfortabil.

Vărsător – Politica nu este punctul meu forte.

Vărsătorii au opinii despre orice, iar dacă nu au, vor spune cu argumente de ce evită să-și formeze una. Atunci când oamenii evită să discute despre lucruri controversate, Vărsătorii nu se simt în largul lor.

Pești – Nu te cred.

Peștii preferă să trăiască într-o realitate construită de ei înșiși, deci vor dori ca ceilalți să li se alăture. Atunci când sunt îndemnați să revină cu picioarele pe Pământ, Peștii se închid în ei și își ascund sentimentele.

Citește și:
Cele 4 zodii care sunt mereu în căutarea aventurii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie