Cele mai mincinoase zodii

Nu există o metodă ideală care să îți indice dacă poți avea sau nu încredere într-o persoană. Însă, studiindu-i comportamentul, acțiunile și felul în care interacționează cu cei din jur poți anticipa, de multe ori, dacă acea persoană este de încredere sau nu.

Cele mai mincinoase zodii

De asemenea, zodiacul îți poate spune câteva lucruri despre personalitatea și comportamentul unei anumite persoane. Asta nu înseamnă că ar trebui să ai încredere sau nu într-o persoană numai bazându-te pe zodiac. Poate fi însă un semnal de alarmă. Iată care sunt cele mai amăgitoare zodii.

Gemeni


Se știe că persoanele născute sub semnul zodiacal Gemeni sunt inteligente, dar în același timp au tendința de a trece prin momentele mai dificile folosindu-se de minciuni și înșelătorii. De asemenea, Gemenii se regăsesc și în topul celor mai infidele zodii, ei folosindu-se adesea de minciuni pentru a ascunde aventurile amoroase. Gemenii vor face tot ce le sta în putință pentru a ascunde adevărul atunci când acesta nu este în favoarea lor. Vorbesc mult și nu pot păstra un secret, mai mult chiar, vor dezvălui acel secret, îmbogațindu-l cu detalii picante.

Taur

Taurul este cunoscut pentru loialitatea pe care o arată partenerului, însă de multe ori sunt determinați să înșele și să mintă dacă partenerii nu le sunt fideli. Acest lucru este cauzat de dorința de răzbunare. Cred că minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Tendința Taurilor de a se răzbuna pe cei care le înșală așteptările îi transformă pe aceștia în niște mincinoși care nu se vor opri de la nimic pentru a se simți bine.

Leu

Leul simte nevoia să fie înconjurat de persoane incitante care să îl scoată din monotonie. Vrea să fie mereu în centrul atenției, să fie pe primul loc și ar face orice să obțină acest lucru. Chiar și să recurgă la minciuni, de la cele nevinovate la unele grave. Daca tu consideri că în timpul relației cu un nativ Leu toate lucrurile vor fi perfecte, ne pare rău să îți zicem, dar te înșeli amarnic. Planul nativului Leu este să se folosească de slăbiciunile tale și să le exploateze cum poate. Iar minciunile lui nu se rezumă la viața sentimentală, va apela la ele și pentru a obține un loc cât mai bun în ierarhia profesională.

Berbec

Un semn zodiacal căruia îi place să mintă și nu are niciun fel de resentimente. Berbecii au nevoie de atenția celor din jur și nu suportă să fie mințiți chiar dacă și ei fac asta, fara niciun fel de resentimente. Daca partenerul ii minte, la fel va face si el, simtind nevoia sa isi vindece astfel ego-ul ranit. Sunt persoane foarte ambițioase și muncitoare, însă nu vor sta prea mult pe gânduri dacă se ivește ocazia să își însușească munca unui coleg pentru a atrage admirația șefilor. Au parte de reușite profesionale însă acest lucru nu îi mulțumește și au tendința de a exagera pentru a primi mai multe laude din partea celor din jur.

Fecioară

Fecioara minte doar din motive sentimentale, pentru a reuși să își ascundă aventurile romantice. La început vor face orice pentru a masca infidelitatea, însă spre final vor deveni frustrați deoarece nu mai pot apela la minciuna pentru a ieși din situațiile complicate. Par a fi persoane de încredere, responsabile, însă aparențele înșală. Vor manipula și vor minți numai pentru a scăpa de urmările faptelor lor. Sunt adevărati experți în ceea ce privește manipularea situațiilor, dar și a persoanelor și nu pot fi considerați persoane de încredere.

Pești 

Peștii nu se vor gândi de două ori înainte de a-i înșela pe cei din jur dacă acest lucru le va aduce profit și îi va urca pe scara succesului. Nu au probleme în a se implica în situații ciudate, însă vor găsi de cele mai multe ori calea pentru a ieși din încurcături. Vor înșela dacă ei consideră că partenerii îi înșală și vor reuși, destul de des, să se folosească de minciuni bine gândite pentru a-și ascunde infidelitățile. Nu se lasă afectați de problemele sau situațiile care le pot ieși în cale deoarece vor găsi exact minciuna potrivită pentru a ieși din încurcături. Poate și din acest motiv nu sunt prea simpatizați de colegii de muncă.

Citește și:
Cele 5 zodii care se lasă ghidate de sentimentele pe care le au

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie