Cele 3 zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată!

Atunci când ne informăm despre zodia și horoscopul unei persoane, devine mai ușor să identificăm tipurile de oameni cărora le este greu să ierte sau să ne ierte.

Cele 3 zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată!

Pentru aceste trei zodii cuvântul „iertare” nu face parte din vocabularul lor. Ai grijă cum te porţi cu ele ca să nu ajungi în situaţia neplăcută de a-ţi cere scuze şi de a fi tratată cu nepăsare, indiferent cât de gravă ar fi greșeala ta. Aceste zodii sunt atât de supărăcioase încât nu poți spera niciodată că te vor înțelege.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Nativul Taur păstrează în preajma sa doar prietenii adevărați. Acceptă cu greu trădările și lipsa loialității. De aceea, trebuie să știi că nativii Taur sunt genul de oameni care pot sta supărați la nesfârșit. Țin minte toată viața dacă ai călcat strâmb în fața lor și chiar sunt șanse reale să se răzbune pe tine. Ai grijă să nu îi dezamăgești pentru că nu te vor ierta niciodată. Nativul din zodia Taurul este genul de persoană care vrea să îți accepte scuzele, dar este mult prea încăpățânat ca să plece capul.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Nativul din zodia Leu este ultima persoană pe care ai vrea să o dezamăgești vreodată. Fiind firi mândre, orgoliul lor este ușor de rănit. Devin persoane extrem de diferite atunci când sunt supărate, deoarece se tem să arate că sunt răniți. Dacă le-ai greșit cu ceva, dacă i-ai mințit, sau mai ales dacă le-ai făcut ceva rău, vor ține minte toată viața ofensa adusă. Nativii acestei zodii, pe lângă faptul că nu iartă ușor, pot purta pică chiar și zeci de ani.

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Nativul din zodia Balanță nu te va ierta niciodată pentru că, probabil, te-a evitat până în punctul în care nici măcar nu mai ai șansa să îți ceri iertare. Dacă le-ai trădat încrederea, niciodată nu o mai poți recupera. Nu-și pot controla mimica feței atunci când i-ai supărat sau deranjat. Pun foarte multe lucruri la suflet, dar nu sunt capabili să facă rău. În general, balanțele nu poartă pică mai mult de o secundă, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi.

Citește și:
Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Text: Florina Andreescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie