6 zodii cărora nu le place drama

Deși pare greu de crezut, există și persoane care nu agrează drama, iar astrologii ne spun care sunt acestea.

6 zodii cărora nu le place drama

Drama implică teatru, adică înscenări ficționale, departe de realitate, și este folosită pentru a emoționa cealaltă persoană, iar de multe ori, chiar de a o manipula. Experții spun că, atunci când vrei să stai cât mai departe de o situație dramatică, începi să te maturizezi. 

A trăi fără această caracteristică înseamnă să ajungi în punctul în care înțelegi că viața este mult mai liniștită fără scenarii și interpretări care nu-și au rostul. Iată care sunt cele șase zodii cărora nu le place să fie dramatice și nici martore în astfel de situații:

Capricorn

Deși pare că drama te urmărește peste tot, iar ca și Capricorn o simți, pentru că ajunge să fie un impediment în stabilirea obiectivelor personale. Urăști când cei din jur provoacă dramă, dar trebuie să recunoști că, uneori, apelezi la ipocrizie sau teatru pentru a beneficia de anumite lucruri.

Vărsător

Iubești drama… dar numai în calitate de observator. Găsești o plăcere în a privi alți oameni pierzându-și mințile în scenarii dramatice, însă tu nu te poți nici măcar imagina în locul lor. Nu suporți ipotezele ficționale în viața personală, și te asiguri că nu vei ajunge niciodată într-o astfel de situație. Deși simți nevoia de a urmări drama, preferi să-ți satisfaci plăcerea urmărind filme.

Gemeni

Îți este foarte greu să iei o decizie, iar lipsa ta de integritate este ireală. Nu respecți timpul celor din jur, întârzii frecvent și nu ești dispus să-ți iei niciun fel de angajament. Te înlături din orice situație, chiar dinainte ca drama să fie provocată. Având în vedere că nu te interesează nimic din viețile celorlalți, nu poți fi înconjurat de dramă.

Săgetător

Contrar celorlalte zodii de foc, Leu și Berbec, vrei să eviți drama, și nu să o creezi. Ai învățat că trebuie să fii înconjurat de puțini oameni și sinceri, iar având acest lucru în minte, eviți să stabilești vreo legătură cu cineva care îți poate aduce dramă în viață. Ți-ai dat seama că te simți foarte bine și atunci când ești singur, așa că, ținerea dramei la distanță nu este chiar un lucru dificil pentru tine.

Pești

Ai o abordare duală în ceea ce privește lipsa dramei în viața ta – crezi că este o alegere personală, deși îți dorești o viață fără momente dramatice, însă, deseori, te regăsești în situația de a fi martoră la astfel de comportamente. Deși nu o agreezi, ești o persoană mult prea amabilă pentru a le spune celorlalți ceea ce te deranjează.

Balanță

Îi faci pe oameni să creadă că totul este în regulă, că te descurci în tot ceea ce faci, iar ei tind să te creadă. Având în vedere că ești una dintre cele mai mincinoase zodii, vrei să fii precaută și să nu fii prinsă cu garda jos, așa că eviți orice situație care te-ar putea incrimina. Ești o persoană iresponsabilă, iar această caracteristică se pare că te ține departe de dramă.

Citește și:
Cum se sacrifică zodiile într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie