Ce ar trebui – și nu ar trebui – să faci când încerci să atragi dragostea, în funcție de zodia ta

Zodia ta are un impact major asupra tipului de persoană pe care o atragi. În timp ce taurii iubesc să își răsfețe partenerul, ei pot fi încăpățânați, ceea ce îi face mai puțin atractivi.

Ce ar trebui – și nu ar trebui - să faci când încerci să atragi dragostea, în funcție de zodia ta

Iată cum ar trebui să procedezi în funcție de zodia ta pentru a deveni irezistibilă.

Berbec: ești un centru de putere și știi asta

Persoanele sunt atrase de energia ta înflăcărată și pot fi geloase pe dibăcia ta. Te simți confortabilă în propriul tău corp și știi cum să-l folosești. Acel vibe pozitiv și abordarea ta pro-activă asupra vieții te fac absolut irezistibilă.

Fii romantică, folosește-ți talentul de a capta atenția. Nu te aștepta ca partenerul tău să fie Făt Frumos sau că își va pierde interesul față de tine doar pentru că nu îți stă părul bine într-o dimineață. Folosește-ți propria motivație ca să îți susții partenerul și încearcă să nu te concentrezi doar pe tine.

Taur: Generozitatea și senzualitatea te fac irezistibilă

Știi cum să comunici fără să folosești cuvinte și îți faci partenerul să se simtă ca și cum ar fi centrul universului. Reușești să faci oamenii din jur să se simtă protejați în prezența ta. Fiind o fire generoasă, vrei să dăruiești celor dragi toate cadourile din lume.

Răsfață-ți iubitul cu atenții precum: mâncare bună, masaj pe spate – detaliile mici fac diferența. Nu fi încăpățânată, exprimă-ți punctul de vedere, dar păstrează opțiunile deschise. Folosește-ți puterea pentru a avea grijă de partenerul tău.

Gemeni: Misterioasă, amuzantă, imprevizibilă și deschisă la experiențe noi, nu ești niciodată o companie plictisitoare

Gemenii sunt o combinație de inteligență, umor, spirit viu care îi face irezistibili. Șarmul tău este compus dintr-un stil personal și talente expresive care pot capta atenția în mod pozitiv. Prioritizează compatibilitatea psihică, întrucât aceasta te va ține interesată.

Ține-te de cuvânt. Dacă spui că o să-l suni înapoi, sună-l. Folosește-ți entuziasmul pentru a îmbunătăți starea partenerului tău. Abilitatea ta de a ridica moralul este magică. Fii atentă în schimb și la dorințele tale – dacă simți că nu te poți implica 100%, nu o face deloc.

Rac: Ești grijulie, protectoare și extrem de loială iubitului

Sensibilitatea te face să înțelegi perfect ce simt alții, ceea ce îți inspiră un devotament de neînlocuit. Adânca înțelegere reciprocă din relațiile tale apropiate îi face pe cei din jur să aprecieze conexiunea cu tine. Toate aceste calități în combinație cu simțul umorului te fac cu adevărat irezistibilă.

Fii deschisă și exprimă-ți sentimentele, nu lăsa fricile iraționale să intervină. Ai încredere și în partea ta jucăușă, e adorabilă. Nu lăsa toanele să-ți conducă viața, nu este corect față de partenerul tău.

Leu: Cu o prezență regală, impunătoare și un fler dramatic, pur și simplu luminezi camera în care te afli

Ești HOT și știi cum să profiți de asta. Acea generozitate a inimii de leu și atitudinea de lider nu pot decât să atragă oamenii alături de tine. Romantică, creativă și energică, este imposibil să ți se reziste.

Exprimă-ți entuziasmul: teatru, petreceri, proiecte creative – ia iubitul cu tine, o să adore să fie inclus. Nu fi prea autoritară. Îndrumă fără să dai ordine. Oferă sprijin și încurajare, pot face o diferență mare. Nu lăsa vanitatea să scape de sub control.

Fecioară: Plină de compasiune, generoasă și perspicace – ești cu mult mai specială decât crezi

Elegantă, rafinată, blândă și extrem de inteligentă, nu poți să nu ieși în evidență. Inspiri respect prin abilitățile tale și ești apreciată pentru abilitatea de a liniști și a rezolva orice situație. Ești foarte selectivă, ceea ce îl face pe partenerul tău să se simtă extrem de norocos.

Fii încurajatoare, ai o atingere magică. Nu critica prea mult, ține minte că toți avem defectele noastre. Distrează-te alături de iubit și încearcă sa lași stresul in urmă. Stresul e contagios!

Citește și:
6 zodii cărora nu le place să comunice față în față

Balanță: Ești făcută pentru romantism!

Balanțele sunt faimoase pentru abilitatea de a cuceri și ai un impuls natural de a-ți exprima aprecierea față de alții. Imparțialitatea instinctivă precum și sensibilitatea artistică te fac să ai o aură de grație, care are efectul unei vrăji. Zâmbetul frumos, atitudinea prietenoasă și cuvintele calde fac oamenii să își dorească să fie în prezența ta. Ești irezistibilă!

Alege activități sociale pentru tine și partenerul tău. Nu încerca prea mult să le faci altora pe plac, fă-ți timp să găsești balanța interioară, fără a lăsa partenerul să ia toate deciziile.

Scorpion: Ceea ce te face irezistibilă este sensibilitatea ta

Ești o prezență puternică cu un mister pătrunzător cu care poți să farmeci pe oricine. Abilitatea de a privi în profunzimea sentimentelor și de a comunica de la suflet la suflet te face irezistibilă. Când îți deschizi inima și te uiți direct în ochii partenerului, deschizi o ușă pentru totdeauna.

Folosește-ți puterea ca să îți susții partenerul și evită lipsa de comunicare. Riscă și exprimă exact ceea ce simți. Nu lăsa o stare proastă sau furia să fure ceea ce ai mai bun.

Săgetător: Energia ta te face o companie incitantă

Un amestec special de înțelepciune, magnetism și umor precum și apetitul de viață te face irezistibilă în mod pozitiv. Ești aventuroasă și cauți mereu adevărul și dreptatea, ceea ce te face incredibil de atractivă.

Ține-ți partenerul alături în călătoria ta, dragostea o face mult mai plăcută. Nu fii insensibilă, sinceritatea nu însemnă asprime. Fii deschisă despre nevoia ta de libertate, dar să nu-ți fie frică de responsabilități, în final poate fi cea mai sălbatică aventură dintre toate.

Capricorn: Ai grijă incredibil de bine de cei dragi

Mereu cu un act de clasă, atingi succesul prin sexualitate și puterea personală. Doar asta în sine este irezistibil! Instinctele tale protectoare și simțul responsabilității inspiră loialitate și devotament.

Trebuie să fii mereu gata să sari în ajutor, puterea ta poate să îi ajute partenerului mai mult decât crezi. Nu încerca să-l controlezi prea mult, are nevoie de spațiu ca să respire. Fii generoasă, despre asta e vorba în dragoste. Nu te izola și nu deveni rece, asta poate destrăma o relație.

Vărsător: Bunătatea și delicatețea ta te fac irezistibilă și fascinantă

Ești o persoană cu o minte extraordinară, radiezi o lumină interioară care nu poate fi ignorată. Prietenia formează baza relațiilor tale romantice și cine e îndeajuns de special să-ți fie alături este considerat foarte privilegiat.

Petrece timp doar cu iubitul tău, demonstrează-i că e special. Nu lăsa lipsa de comunicare să acapareze relația, comunică și împărtășește-ți interesele cu partenerul, acordă-ți șansa să strălucești. Nu lăsa independența ta să strice un lucru frumos. Pune în balanță timpul petrecut cu el și timpul petrecut singură.

Pești: Ești irezistibilă datorită talentului și creativității tale

Emani un mister combinat cu o inteligență spirituală și o sensibilitate care îi inspiră pe cei din jur să ți se deschidă. Fiind extrem de romantică, ochii tăi au o putere hipnotizantă. Odată ce cineva cade în adâncimea lor, nu își mai revine vreodată.

Împărtășește cu partenerul tău cât de dedicată ești. Flirtul poate fi distractiv, dar fii înțeleaptă. Nu prelua problemele partenerului tău. Ajută-l, dar stai sigură pe picioarele tale. Acordă-ți timp să te reconectezi cu spiritul. Nu lăsa sensibilitatea să scape de sub control.

Citește și:
Provocările care îți marchează viața, în funcție de zodia în care te-ai născut

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie