Aceste zodii ar trebui să fie cele mai bune prietene

Destinul, probabil, ne este deja scris cu mult înainte să ne naștem. De aceea, nici cea mai bună prietenă nu este doar o coincidență.

Aceste zodii ar trebui să fie cele mai bune prietene

Cea mai bună prietenă a fiecăreia dintre noi este o binecuvântare, căci este o persoană pe care ne putem baza întotdeauna. Partea interesantă este că s-ar putea ca ea să ne fie scrisă în stele – sau planete. Iată ce semn zodiacal este făcut pentru a-ți fi cel mai bun prieten!

Astrologia nu ne arată numai compatibilitatea cu partenerul. Ne poate arăta și cât de compatibile suntem cu cea mai bună prietenă. Desigur, nu este o regulă. Fiecare prietenie este unică, așa că, practic, orice zodie ar putea fi compatibilă cu orice zodie, într-un anumit context. Cu toate acestea, astrologia s-ar putea să îți fie, totuși, de folos.

BERBEC

Deși Berbecii au o fire mai independentă, nu înseamnă că se izolează complet de lume. Un săgetător îi va oferi unui berbec spațiul necesar în prietenie și, totodată, îl încarcă cu energie.

TAUR

O Fecioară ți-ar putea fi o prietenă foarte bună. Îți plac persoanele cu simț practic și organizate. Vă veți bucura să luați masa împreună adesea, vorbind neîncetat.

GEMENI

Există două părți în tine, de aici și denumirea zodiei. Astfel că ai nevoie de două prietene, pentru a-ți satisface ambele părți. În fond, nu este nimic în neregulă cu un grup de prietene, cam ca în Sex and the city. O Balanță te va echilibra. Este la fel de sociabilă că tine și veți putea merge împreună la ore de pilates, la cafenele sau în vacanțe rezervate pe ultima sută de metri.
Pentru cealaltă parte a ta ai nevoie de un Vărsător cucare să vorbești până la 3 dimineața. Vărsătorul îți stimulează partea intelectuală, așa că te vei bucura să bei un pahar de vin alături de prietena ta Vărsător, având discuții interesante.

RAC

Te potrivești foarte bine cu un Scorpion. Veți avea sentimente asemănătoare și veți fi mai tot timpul de acord. Conversațiile sunt energice, având opinii asemănătoare adesea. Este genul de prietenă care îți va aduce înghețată și alte dulciuri când vine la tine. Nu trebuie să îți ascunzi emoțiile alături de un Scorpion.

LEU

Ai nevoie de o prietenă care să fie, de asemenea, în zodia Leu. Astfel, vă veți susține una pe cealaltă și veți petrece mult timp împreună. Prietena ta cea mai bună va ști în totdeauna dacă este ceva care te supără, chiar dacă încerci să nu lași asta să se vadă. Nu te va judeca niciodată și va încerca mereu să scoată ce e mai bun din tine.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o cea mai bună prietenă Capricorn. Îți este greu să îți găsești prieteni, tu fiind foarte organizată. Așadar, ai nevoie de o prietenă care să te susțină și să reușească să țină pasul cu tine. O prietenă care ți-ar putea fi cu ușurință și partener de afaceri. Energiile voastre combinate ar putea duce la un produs de foarte bună calitate.

BALANȚĂ

Ai nevoie de un Vărsător. Niciuna dintre voi nu vă temeți să aveți apariții spectaculoase la evenimente și faceți o echipă bună. Cea mai bună parte la prietenia voastră este că împărțiți valori comune. Veți crea situații amuzante din orice, fie că va aflați la o petrecere, fie că sunteți acasă, comandați mâncare chinezească și vorbiți despre ce cărți ați mai citit în ultima vreme.

SCORPION

Ești genul de persoană care trăiește niște emoții foarte intense, așa că ai nevoie de cineva care să fie la fel din acest punct de vedere. Ai nevoie de o cea mai bună prietenă Pești. Niciodată nu dezvoltați energii negative una la adresa celeilalte, vă încurajați și vă puteți baza în orice situație una pe cealaltă.

SĂGETĂTOR

Un Săgetător are nevoie de un partener de aventură. Cineva cu care să glumească și să se simtă bine. Ai nevoie de un Leu, căci va avea întotdeauna povești care să te facă să râzi. Vă bucurați de ore întregi petrecute împreună.

CAPRICORN

Ai nevoie de un Taur. În timp ce tu vei face un plan de acțiune pentru amandoua, prietenă ta Taur va fi cea care îl pune în aplicare. Astfel, va completați foarte bine una pe alta.

VĂRSĂTOR

Vezi conversațiile ca pe un meci de tenis. Ai nevoie de o cea mai bună prietenă Gemeni, care va fi mereu disponibilă pentru tine. Aveți o conexiune intelectuală care va leagă.

PEȘTI

Prietena ta cea mai bună este din zodia Rac. Dacă una dintre voi va fi supărată din vreun motiv, cealaltă va simți imediat acest lucru, de parcă ați fi gemene. Puteți fi deschise una față de cealaltă și nu vă feriți să plangeti una pe umărul celeilalte. Nu vă judecați niciodată și oricine și-ar dori să aibă o prietenie ca a voastră.

Citeste si:
Cele mai atrăgătoare zodii din punct de vedere fizic – Nu poți să reziști în fața lor!

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie