8 sfaturi despre dragoste pentru persoanele născute în zodia Săgetător

Săgetătorul este o zodie energică, optimistă, căreia îi place să exploreze și să descopere lucruri noi. De obicei, Săgetătorii sunt persoane amuzante și dinamice.

8 sfaturi despre dragoste pentru persoanele născute în zodia Săgetător

Citește în continuare sfaturi de dragoste pentru această zodie, pentru a te putea înțelege mai bine într-o posibilă relație.

1. Întâlniri dinamice

Cele mai multe sfaturi de dragoste pentru a te întâlni cu un Săgetător se vor învârti în jurul acțiunii, a mișcării. Această zodie iubește mișcarea și nu este adepta statului degeaba. O primă întâlnire ar trebui să fie ceva super activ, ceva ce va pune Săgetătorul în mișcare.

2. Schimbarea bruscă a planurilor

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru cât de repede își schimbă planurile și ideile, așa că va trebui să fii gata pentru asta. Dacă ești Săgetător, trebuie să fii cu cineva care este dispus să accepte felul tău de a schimba planurile. Nu te vei potrivi niciodată cu cineva pentru care un program organizat înseamnă totul. Desigur, relația are șansă de reușită doar dacă vei face tu un compromis.

3. Explorări

Săgetătorul este un explorator. Îi place să călătorească mult și vrea să cunoască cât mai mult. În general îi place să învețe și să trăiască o mulțime de aventuri în viață. Această zodie consideră că ar trebui să fii curios despre absolut tot ce este în jur și să îți doreșți să explorezi lumea.

4. Iubiți entuziașți

Pentru că Săgetătorul este o zodie foarte pasională în general, acest lucru se observă și în dormitor. Acest semn astral poate fi un iubit foarte entuziasmat. Le place să iubească și să împărtășească acest lucru. Fac asta peste tot, nu se limitează doar la dormitor.

5. Le plac culorile

Un Săgetător este atras de persoanele îmbrăcate colorat. Culorile puternice sau chiar și o singură pată de culoare sunt cele care îi atrag pe cei din această zodie. Așadar, dacă vrei să cucerești un Săgetător, poartă o culoare care iese în evidență și lasă-ți personalitatea să facă magia.

6. Optimismul și pozitivitatea

Săgetătorilor nu le place să fie demoralizați. De obicei, acestora le place să stea într-o zonă cât mai pozitivă, departe de lucrurile grele. Astea înseamnă că, dacă vei fi cu această zodie, trebuie să fii cât mai pozitivă.

7. Nu te plânge

Săgetătorii urăsc să audă vreo plângere. Amintește-ți, le place ca totul să fie pozitiv. Nemulțumirea exprimată în fața lor le poate afecta starea de spirit. Dacă totuși trebuie să te vaiți în fața unui Săgetător, fă-o ușor – asta dacă nu cumva vă știți de mult timp, în acest caz o poți face liniștită.

8. Fii curioasă!

Lasă-ți curiozitatea să iasă la suprafață. În felul acesta îi poți arăta unui Săgetător că în tine se ascunde o parte interesată de lucruri noi. Acestei zodii îi place uimirea, curiozitatea și cunoașterea. Totul stă în dorința de a afla lucruri noi.

Citește și:
3 zodii care vor fi afectate de Mercur retrograd

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie