7 zodii care se tem de vulnerabilitate și își ascund slăbiciunile

Vulnerabilitatea este bună în măsura în care este dovada sentimentelor noastre profunde față de anumite persoane din viața noastră.

7 zodii care se tem de vulnerabilitate și își ascund slăbiciunile

Cum nu toate zodiile se tem să își arate sentimentele, există doar șapte care preferă să țină pentru ele ceea ce simt. Se tem să se deschidă în fața celorlalți.

Vărsător

Vărsătorilor nu le place să își arate emoțiile oricum, deci nu e surprinzător faptul că urăsc să fie vulnerabili. Preferă să țină pe cineva la distanță și să creeze un zid, decât să dea impresia că are sentimente.

Scorpion


Trădarea merge mână în mână cu vulnerabilitatea, pentru un Scorpion. Preferă să păstreze secretele pentru ei. Așa se simt protejați.
Preferă să joace rolul persoanei puternice, care nu are niciodată nevoie de ajutor.

Fecioară

Pentru o Fecioară, perfecționismul reprezintă o cale de a nu fi vulnerabilă. Consideră că dacă va avea întotdeauna toate răspunsurile, ceilalți oameni nu își vor da seama că sunt la fel de umane și de slabe ca oricine altcineva.

Gemeni

Gemenii urăsc să fie vulnerabili în fața cuiva. Gemenii vor întotdeauna ca persoanele din jur să îi vadă așa cum își doresc ei să fie văzuți, așa că au personalități diferite cu fiecare persoană în parte.

Dacă arată mai multe variante ale lor, nimeni nu va știi cine sunt ei cu adevărat. Gemenii par că au o conexiune foarte puternică cu persoanele din viața lor, dar asta este doar de fațadă.

Taur

Taurul își folosește opiniile puternice și personalitatea impunătoare pentru a-și ascunde vulnerabilitatea. Deoarece atunci când se poartă ca și cum numai opinia lui contează, oamenii se îndepărtează. Urăște să arate cât de sensibil e cu adevărat.

Balanță

Balanțele încearcă să pară relaxate și detașate, dar sunt cele mai vulnerabile. Încearcă să își rezolve problemele fără ajutorul nimănui. Trebuie să prindă foarte multă încredere într-o persoană, pentru a scăpa de teama aceasta.

Leu

Leilor le place ca oamenii să se ghideze după ei. Ei sunt Lei și simt că au o anume responsabilitate de a părea puternici și nevulnerabili. Ei nu înțeleg că arătând că sunt ființe umane și că au slăbiciunile lor îi vor face pe oameni să îi admire chiar mai mult.

Citește și:
Cele mai atrăgătoare zodii din punct de vedere fizic – Nu poți să reziști în fața lor!

Text: Amy Abaluta
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie