6 zodii care, într-o relație, se mulțumesc cu mai puțin decât merită

Aceste 6 zodii mereu încearcă să se convingă că sunt ok cu faptul că nu li se oferă ceea ce merită atunci când sunt într-o relație.

6 zodii care, într-o relație, se mulțumesc cu mai puțin decât merită

Suntem învățați încă de la o vârstă foarte fragedă să nu ne mulțumim niciodată cu prea puțin atunci când vine vorba de relații și totuși multe persoane fac acest lucru. În astrologie, sunt anumite zodii care acceptă un comportament pe care ei nu îl merită.

De multe ori, când ești singură, simți că ai făcut ceva greșit deoarece nu ești într-o relație, și devine mai rău cu cât înaintezi în vârstă. Această gândire este foarte nesănătoasă și nu face bine nimănui.

Uneori poți fi într-o relație care nu pare să aibă ceva negativ dar totuși nu te entuziasmează deloc și simți blocată. Nicio relație nu o să fie mereu în stadiul de lună de miere, și toate necesită multă muncă. Dar, dacă treci prin toate aceste etape doar din pricina faptului că știi că nu o să găsești pe nimeni mai bun, acest lucru nu te ajută, nici pe tine, nici pe partener sau relația în sine.

Cu toții merităm mai mult decât credem noi că ni se cuvine, așa că dacă te uiți la relația ta și ți se pare că nu ești cu adevărat fericită și mulțumită, să știi că nu e nicio problemă să fii singură, de fapt e mai bine să fii așa decât într-o relație mediocră.

Iată care sunt zodiile ce, într-o relație, se mulțumesc cu mai puțin decât merită.

Rac

Racii sunt foarte nesiguri pe ei și mereu se gândesc că nu pot găsi ceva mai bun decât ceea ce deja au. Se mint singuri că relația lor este ok și că cele mai multe relații sunt mai plictisitoare decât par, dar undeva în adâncul sufletului știu că ar vrea mai mult, însă le este foarte frică de ce s-ar putea întâmpla dacă pleacă. Racii au avut parte de destulă suferință în viața lor, aceștia și-ar dori să nu mai fie răniți iar și iar. Ei, însă, nu realizează că se rănesc singuri atunci când nu cer mai mult.

Taur

Taurilor le ia foarte mult timp să-și găsească o relație, așa că nu sunt gata să renunțe la ea chiar dacă se simt nesatisfăcuți. În același timp, aceștia ar trebui să recunoască că au făcut o greșeală iar ei urăsc să facă acest lucru. Este foarte probabil ca ei să stea în acea relație, încercând să se convingă că nu e atât de rău precum pare.

Balanță

Balanțele urăsc orice tip de conflict așa că sunt gata oricând să se mulțumească cu ce li s-a oferit deja. O să încerce mereu să găsească părțile bune ale relației. Adevărul este că Balanțele urăsc să fie singure, ele se bucură atunci când sunt înconjurate de persoane și socializează.

Atunci când sunt într-o relație, care pare să fie ok, știu că au pe cineva și sunt pregătiți să scoată ce e mai bun din acea relație. Balanțele tind să creadă că știu să-și ascundă sentimentele de nemulțumire, dar de fapt nu e așa și oricine poate să-și dea seama.

Pești

Mulți nativi Pești au toate calitățile necesare unei persoane care vrea mereu să fie într-o relație – iubesc să fie îndrăgostiți și cred cu tărie în acordarea unei alte șanse. Așa că dacă partenerul lor nu este tot ce își doreau ei acum, Peștii cred că în timp partenerul/a va deveni persoană de care ei au nevoie. Totuși, deși te poți baza pe faptul că oamenii se pot schimba, nu ai nicio garanție că o să se schimbe în modul în care vrei tu să o facă.

Fecioară

Deși Fecioarele sunt mereu în căutarea perfecțiunii, acestea știu cât de greu este să o și găsească. Uneori o relație care este doar ok, ar trebui să fie destul de bună. Fecioarele tind să creadă că au toate resursele necesare ca să repare ce nu este în regulă cu relația lor și că este obligația lor să facă acest lucru. Persoanele născute în zodia Fecioară pun foarte multă presiune pe ei. O relație este alcătuită din două persoane, iar Fecioarele (deși intenția lor este una bună) reușesc să-și scoată partenerul din ecuație.

Capricorn

Atunci când Capricornii își iau un angajament – orice tip de angajament – aceștia obișnuiesc sa îl respecte, chiar dacă sunt extrem de nefericiți. Atunci când vine vorba de relația unui Capricorn, nu sunt doar cei doi parteneri implicați, ci și alte câteva persoane care ajung să fie implicate emotional în acea relație. Capricornii trebuie să înțeleagă că, dacă relația în care sunt nu are succes, asta nu înseamnă că ambii parteneri au eșuat. Aceste lucruri se pot întămpla, iar Capricornii trebuie să învețe să fie sinceri cu ei însuși și să înceteze să se mulțumească cu mai puțin decât merită.

Citește și:
4 zodii care au cele mai mari șanse să divorțeze

Text: Victoria Lupascu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie