6 zodii care au așteptări mult prea mari

Probabil ai crede că dacă nu ai standarde destul de înalte în viață atât pentru tine, cât și pentru oamenii din viața ta, atunci cine să aibă în locul tău? Vrei ca totul să iasă bine pe toate planurile și știi că pentru asta trebuie să muncești chiar mai mult decât alții care au totul deja pregătit.

6 zodii care au așteptări mult prea mari

Atunci când ai așteptări mult prea mari, riști să fii dezamăgită, frustrată și nefericită. Vrei ca posibilul tău partener să aibă anumite calități și probabil că nu le are, astfel îl ignori și aștepți persoana perfectă care nu o să apară vreodată? Să te mulțumești să fii singur nu e o soluție. Trebuie să existe un compromis între lucrurile pe care trebuie să le avem și cele la care suntem dispuși să renunțăm. Atunci când ne cunoaștem valoarea, știm ceea ce merităm. Nimeni nu spune că trebuie să ajungi în pragul în care să nu mai ai așteptări. Când vine vorba de alte persoane, nu te poți aștepta ca ei să facă lucrurile în aceeași manieră ca și tine. Este în regulă să îți dorești tot ceea ce este mai bine pentru tine, atâta timp cât știi cum să reacționezi când primești mai puțin. Iată zodiile care au așteptări mult prea mari și riscă să fie dezamăgite:

1. Fecioară

Nimeni nu are așteptări și standarde mai mari decât o Fecioară. Întotdeauna sunt acolo pentru cei din jurul lor, așa că de ce nu ar fi și ei pentru nativii din zodia Fecioară? Își fac temele, așa că știu întotdeauna despre ce vorbesc.

Dacă roagă pe cineva să facă ceva pentru ele, poți fi sigur că au deja în minte cum ar trebui să facă lucrurile. Întotdeauna ies din situații ușor dezamăgite. Dacă ai făcut lucrurile îndeajuns de bine, atunci înseamnă că ai făcut deja prea mult. Fecioarele sunt pretențioase și se pot pierde în cele mai mici detalii – dacă nu este totul perfect, atunci este un eșec.

2. Gemeni

Gemenii au așteptări grozave, dar sunt dispuși să renunțe la o parte din ele. Pot fi cinici, așa că sunt ușor surprinși atunci când ceva se rezolvă în felul în care au vrut.

Atunci când vine vorba de relații de iubire, Gemeni au o listă lungă de motive de despărțire și nu vor să negocieze în legătură cu asta. Sunt persoane inteligente, știu asta atunci când standardele lor sunt prea înalte, de aceea șansele lor de a găsi pe cineva sunt mai puține. Dacă își păstrează așteptările la un nivel normal, pot fi mai fericite.

3. Leu

Leii sunt cei mai buni și vor ce este mai bun. Vor ca oamenii în care au încredere să vină la ei în moduri cât mai spectaculoase. Când ești carismatică și strălucitoare precum un Leu, te aștepti să fii tratată ca o regină, iar atunci când nu se întâmpla asta te poți simți înfrântă.

Nu este ca și cum prietenii și familia nu îi atenționează atunci când au așteptări mult prea mari, ba da, o fac, însă Leii au tendința să-i ignore și să spere că așteptările lor se vor și concretiza.

4. Balanță

Balanțele au un mod destul de romantic de a vedea lucrurile, așa că atunci când relația lor nu seamănă cu cea văzută în filme sau la TV, devin descurajate. Dacă nu au la bază situații fictive, atunci ar renunța la relație.

Ei simt că merită acea poveste desprinsă din basme, și dacă nu își pun toată speranța în asta, își pot face un deserviciu. Simt mereu că relațiile pe care le au nu sunt de ajuns de bune. Dacă ar vedea realitatea, ar putea să își controleze mult mai bine așteptările.

5. Taur

Taurii cred că oamenii chiar vor face ceea ce ei spun, dar nu pot fi chiar atât de optimiști. Își setează un anumit număr de teste și obstacole pentru oameni pentru ca aceștia să-i dovedească faptul că merită să aibă un Taur în viața lor. Vor ceea ce e mai bun pentru ei. Sunt răbdători și nu își pierd speranța, chiar dacă au așteptări prea mari, în cele din urmă se vor îndeplini.

6. Capricorn

Capricornii vor ca oamenii să fie muncitori, de încredere și conștiincioși așa cum sunt ei, așa că nu este o surpriză atunci când renunță la anumite persoane doar pentru că nu sunt la fel ca și ei. Dacă un Capricorn face o promisiune, va face orice să o ducă la bun sfârșit.

Citește și:
Ce își doresc oamenii pentru a fi fericiți, în funcție de zodie

Text: Iulia Brăslașu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie