5 zodii care vor pune o relație mai presus de o prietenie

De îndată ce aceste zodii intră într-o relație, nici că le vei mai vedea! Aceste zodii sunt predispuse să dispară odată ce se află într-o relație și să-și ignore atât prietenii apropiați, cât și familia.

5 zodii care vor pune o relație mai presus de o prietenie

Dar nu te speria, se vor întoarce după ce magia își va face efectul.

1. Taur

Atunci când le dai un ultimatum, Taurii vor încheia orice fel de prietenie pentru a-și menține relația, chiar dacă este una toxică. Nu o lua personal! Doar preferă să-și petreacă timpul cu persoana cu care sunt într-o relație, până când se vor trezi din acel basm și se vor confrunta cu realitatea.

Taurii preferă să-și pună siguranța pe primul loc. Câștigurile materiale și liniștea sunt mult mai importante pentru ei decât o prietenie. Este greu pentru un Taur să uite sau să lase lucrurile să treacă, dar atunci când sunt răniți, vor rupe orice legătură cu acea persoană. Chiar și așa, vor păstra legătura cu familia, însă îi vor ignora pe prietenii apropiați până când toată magia va dispărea.

2. Rac

Racii își doresc să fie iubiți, dar cel mai important să iubească. Este în mod constant în căutarea unei case minunate, vor să-și întemeieze o familie și să-și împărtășească visele și speranțele cu pesoana iubită. Te vor ignora și se vor concentra pe cealaltă persoană. Sunt în stare să meargă până la capătul lumii pentru acea persoană.

Dacă mama nu este de acord cu alegerea pe care au făcut-o, vor renunța la acea persoană, însă, dacă o vor plăcea, atunci fii sigură că prietenia cu un Rac a luat sfârșit. Când magia va dispărea, se vor întoarce ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

3. Leu

Leul este cunoscut pentru faptul că pune pe primul loc dragostea. După ce își găsesc marea dragoste, nu vei mai putea sta în calea lor. Vor să fie cei mai buni pentru că imaginea lor este în joc. Oamenii vor să îl vadă îndrăgostit, dar nimeni nu poate fi implicat în viața lui privată, mai ales în primele etape ale unei iubiri înfloritoare.

Un Leu îndrăgostit întotdeauna va pune pauză unei prietenii, chiar și pentru o perioadă. Însă, în momentul în care acea poveste perfectă amoroasă se va sfârși, vor trece mai departe ca și cum nimic nu s-a întâmplat și vor trece la următorul partener.

4. Fecioară

Fecioara este plină de frumusețe și demnitate, dar atunci când este îndrăgostită se află la dispoziția persoanei iubite. Va face tot posibilul să-i satisfacă persoanei iubite plăcerile, se va da peste cap să-i atragă atenția și va face mai multe lucruri care să-i consolideze relația. Va face orice doar să-i iasă toate lucrurile așa cum trebuie. Pot fi chiar încăpățânate și nici nu vor urma sfaturile prietenilor apropiați deoarece știu cum ar trebui să facă lucrurile și să gestioneze situația. Va încerca până când va vedea rezultate dorite.Dacă lucrurile nu stau așa cum trebuie, vor renunța destul de repede.

5. Balanță

Balanțele sunt schimbătoare când vine vorba de întâlniri și relații, dar atunci când sunt îndrăgostite, devin extrem de delicate și vor dispărea complet din viața ta. Se dedică 100% atunci când sunt îndrăgostite. Sunt atât de implicate încât se vor transforma complet în ceea ce partenerul consideră că este ideal. După ce povestea de dragoste sfârșește, vor ajunge chiar să dispară pentru o perioadă mai lungă.

Citește și:
Zodiile si dragostea – cum se comporta zodiile atunci cand sunt indragostite

Text: Iulia Alexandra
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie