3 zodii care nu sunt compatibile cu cei care au același semn astral

Cel mai bun lucru pe care îl poți face cu ajutorul horoscopului este să afli cât de compatibilă ești cu partenerul tău. Atunci când afli că partenerul tău are aceeași zodie cu tine te simți foarte specială, mai ales pentru că te cunoști pe tine și crezi că acest lucru te va ajuta să știi totul despre el.

3 zodii care nu sunt compatibile cu cei care au același semn astral

Din nefericire însă, nu este mereu acest caz. Există trei semne zodiacale care au foarte puține lucruri în comun cu persoane care au aceeași zodie cu a lor.

Este interesant să vezi cum se înțeleg două persone care au aceeași zodie într-o relație. Uneori persoanele care împărtășesc același semn zodiacal se comportă foarte asemănător și par a fi perechea perfectă. Câteva cupluri perfecte sunt formate din nativi ai zodiilor Pești, Fecioară și Capricorn, evident cu parteneri care au aceeași zodie.

Însă există și nativi ai aceleași zodii care atunci când formează un cuplu ies scântei. Dacă ești nativul uneia din zodiile de mai jos și ai o relație cu o persoană de aceeași zodie, nu înseamnă neapărat că relația voastră este destinată eșecului. Astrele nu sunt cele care dictează parcursul unei relații în totalitate, întotdeauna cei doi parteneri trebuie să lucreze la bunăstarea relației lor. Însă dacă va doriți să vedeți ce caracteristici va pot pune dificultăți în relația cu un partener de aceeași zodie atunci citiți mai jos și gândiți-vă dacă va regăsiți în această situație.

Berbec

Berbecii sunt bine cunoscuți că fiind foarte competitivi, iar o relație între doi parteneri cu această zodie poate părea ca o luptă între două personalități alpha pentru control. Aceștia simt nevoia să domine și să cucerească. Dacă unul dintre parteneri nu este dispus să lase de la el atunci această situație poate fi foarte tensionată. O doză dublă de nerăbdare și control poate produce multe scântei. Nu totul este pierdut totuși, încercați să faceți compromisuri pentru că relația voastră să meargă, fiți dispuși să lăsați garda jos, nu esete întotdeauna vorba despre cine conduce într-o relație.

Rac

Nativii Raci se înțeleg bine de obicei, deoarece ambii parteneri sunt răbdători, plini de compasiune și iubire. Deși majoritatea racilor sunt foarte calmi, între parteneri poate apărea o competiție despre cine este mai protector. Un astfel de conflict se poate rezolva dacă cei doi parteneri sunt dispuși să schimbe între ei rolurile de protector și protejat, din când în când. Racii sunt sensibilii și schimbători. Dacă între voi intervin mici conflicte încercați să le depășiți comunicând și aflând mai multe despre nevoile partenerului vostru.

Leu

Nu este un secret că Leii iubesc lumina reflectoarelor și să fie mereu în centrul atenției. Când există doi lei într-o relație și ambii se luptă pentru atenție rezultatul nu este întotdeauna cel mai favorabil. Este greu de imaginat cum decurge o relație în care ambii parteneri sunt atât de nerăbdători.

Însă dacă sunteți născuți sub unul din semnele zodiacale menționate anterior, nu trebuie să va panicați. Astrele va pot ghida însă nu depinde doar de astre succesul relației voastre. Conform specialiștilor în astrologie cele mai compatibile zodii cu un partener de aceeași zodie sunt Fecioarele deoarece sunt cerebrale și analitice și întotdeauna vor rezolvă un conflict discutând cu partenerul lor, Capricornii deoarece lucrează mereu ca o echipă și Vărsătorii deoarece sunt foarte buni prieteni.

Dacă ești dispusă uneori să faci compromisuri și să renunți la orgoliu atunci relația ta va funcționa indiferent de zodia ta.

Citește și:
Zodiile si dragostea – cele mai potrivite perechi de zodii

Text: Andreea Pacioras
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie