Una dintre țările de care merită să te îndrăgostești: Bulgaria

Îți place să călătorești în alte țări, însă timpul nu îți este prieten? Nu trebuie să îți mai faci griji, deoarece am găsit soluția perfectă pentru ca tu să te bucuri de escapade mici și de asemenea să îți încarci bateriile în așteptarea concediului.

Una dintre țările de care merită să te îndrăgostești: Bulgaria

Îți place să călătorești în alte țări, însă timpul nu îți este prieten? Nu trebuie să îți mai faci griji, deoarece am găsit soluția perfectă pentru ca tu să te bucuri de escapade mici și de asemenea să îți încarci bateriile în așteptarea concediului. Ce spui de excursii de o zi? Nu oriunde, ci în Bulgaria. Una dintre țările vecine României este superbă și merită toată atenția ta. Vei descoperi că sunt unele locuri asemănătoare României, însă per total este o țară deosebit de frumoasă, ce te va uimi la fiecare pas. 

Știm că Bulgaria este renumită mai ales pentru litoralul bulgăresc, însă astăzi nu vrem să îți recomandăm să mergi la mare, ci să descoperi pe îndelete și alte zone din Bulgaria. Alegând pachete turistice pentru excursii de o zi, vei putea descoperi cele mai frumoase zone din Bulgaria. Nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Transportul se realizează cu autocarul și este confortabil. 

Întregul itinerariu este bine stabilit de la început, astfel încât vei putea vizita cât mai multe obiective din zona în care vei merge. Pentru excursii de o zi In Bulgaria, s-au ales destinații relativ apropiate, la care se ajunge destul de repede. Fiind vorba despre o zi, este important să nu petreci mult timp pe drum și să vizitezi cât mai mult. 

Spre exemplu, dacă vrei neapărat să ajungi și la mare, îți recomandăm o excursie care să curpindă și Varna. Aici, vei putea vizita plaja din Varna și numeroase vestigii istorice, printre care și Palatul Euxinograd. 

Dacă adori trandafirii, neapărat trebuie să alegi o excursie la Festivalul Rozelor din Kazaniak. Vei ajunge la Valea Trandafirilor și astfel vei putea vizita și Muzeul Trandafirilor. Este o experiență încântătoare, ce îți va încânta atât privirea, cât și simțul olfactiv. 

Îți recomandăm să te delectezi și cu minunile naturii din Bulgaria, respectiv Pestera Devetashka – Cascadele Krushuna. Oricine ajunge aici spune că este una dintre cele mai frumoase priveliști pe care au văzut-o vreodată. 

Nu trebuie să ratezi Veliko Târnovo. Acest oraș este încărcat de istorie și te va fermeca la fiecare pas. Aici a fost capitala medievală a Bulgariei și este un important centru administrativ și cultural. De oriunde te-ai caza, priveliștea este încântătoare. 

Aceste excursii de o zi, cu autocarul, includ cele mai frumoase obiective turistice, indiferent dacă sunt naturale, arhitecturale sau arheologice. În acest mod, poți afla mai multe despre istoria Bulgariei, vei putea admira frumusețea acestei țări și vei descoperi informații prețioase. 

Când nu ai mult timp la dispoziție pentru vizitat, aceste excursii de o zi din Bulgaria sunt exact ce îți trebuie. Tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul O Zi Cât o Vacanță și să îți alegi preferatele. Este atât de simplu să descoperi o țară nouă! Îți recomandăm să vizitezi cât mai mult din Bulgaria, atât obiective naturale, cât și arhitecturale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial