TOP 8 idei pentru o aniversare memorabilă a nunții tale

Aniversările vin și pleacă atât de repede încât uneori este greu să-ți faci actuala aniversare mai semnificativă decât cea precedentă.

TOP 8 idei pentru o aniversare memorabilă a nunții tale

S-ar putea chiar să te uiți înapoi la unele aniversari de nuntă și să uiți ce ai făcut în ziua aceea pentru a sărbători. Planurile tale nu trebuie să fie prea elaborate pentru ca ocazia să fie memorabilă.

Indiferent de aniversarea pe care o sărbătorești, lasă aceste idei să te inspire să profiti la maximum de fiecare aniversare

  1. Reînnoiește-ți jurămintele de nuntă

Acum, nu vă sugerăm să vă reînnoiți jurămintele de nuntă la a 4-a aniversare a nunții. Această sărbătoare aniversară este destinată pentru momente mai mari și mai importante, cum ar fi cea de-a 20-a, 25-a sau 50-a. Dacă simți dorința de a te reconecta cu partenerul tău într-un mod cu adevărat semnificativ, cine spune că nu îți poți reînnoi jurămintele la cea de-a 37-a aniversare?

  1. Donează unei cauze care contează pentru amândoi 

Aniversările sunt toate despre conectarea unul cu celălalt, dar și despre conectarea cu lucrurile care contează pentru amândoi. Dacă există o cauză sau o organizație de caritate care vă pasionează, acordați-vă timp în acea zi pentru a da înapoi. Poate că fiecare aveți propria activitate de caritate sau de voluntariat. Fă-ți timp să le faci pe amândouă și să înveți mai multe despre ce îl motivează pe partenerul tău.

  1. Planificați o vacanță exotică

Este ușor să ne gândim că, într-o lume ideală, ne-am împacheta cu toții și ne-am lua cea mai interesantă și fastuoasă vacanță pe care ne-am permite-o cu ocazia aniversărilor noastre. Problema este că uneori locurile de muncă și finanțele nu ne permit să luăm o vacanță demnă de Instagram la fiecare aniversare. Cu toate acestea, poți planifica o excursie ieftină de weekend într-un loc unde poți merge cu mașina, care va fi memorabilă în felul său.

  1. Sărbătorește cu familia și prietenii

Aniversările pot fi foarte personale pentru unele cupluri, dar uneori este nevoie de un sat pentru a susține un cuplu și o familie în creștere. Dacă sunteți un cuplu care sunteți cu adevărat conectați cu familiile și prietenii voștri, încercați să îi includeți și pe aceștia în această aniversare. Alocați ceva timp doar pentru voi doi, dar apoi spuneți celor apropiați că v-ar plăcea să sărbătoriți împreună.

  1. Organizați o ședință foto

O idee foarte frumoasă este să organizați o ședință foto în doi, care să vă rămână amintire pentru anii ce urmează. Puteți apela la pachete foto video de la Tulipr pentru a avea ajutor profesionist în realizarea acestui eveniment special.

  1. Revizitează locul primei voastre întâlniri

Această idee este perfectă pentru cuplurile care au pierdut din vedere ceea ce i-a adus împreună. Faceți o călătorie în amintiri până la prima întâlnire oficială. Dacă locul nu mai este deschis sau te-ai mutat, fă ceva cât mai asemănător. Încercați să vă amintiți despre ce ați vorbit și să vă amintiți ce v-a făcut să vă îndrăgostiți unul de celălalt.

  1. Faceți împreună o activitate care induce adrenalină

Dacă relația ta este puțin în rutină, nimic nu va reaprinde legătura decât un exercițiu care să îți provoace adrenalina. Acest lucru poate fi atât de îndrăzneț sau de relaxat pe cât îți dorești, atâta timp cât este ceva ce voi doi nu ați mai făcut niciodată împreună. Crearea de noi experiențe împreună este o modalitate importantă de a face o aniversare memorabilă.

  1. Faceți nimic împreună

Această idee poate părea o prostie, dar uneori cuplurile au nevoie de șansa de a se deconecta de la lumea exterioară și de a petrece ceva timp împreună. Opriți telefoanele și computerele și petreceți o dimineață și o după-amiază întreagă jucând jocuri, vizionand filme, gătind etc. cu cât mai multe râsete, cu atât mai bine.

Dacă aceste activități enumerate mai sus nu se potrivesc cu personalitatea ta sau a partenerului tău, poți oricând să îți folosești creativitatea și originalitatea pentru a inventa ceva care să se potrivească mănușă cu voi doi. Ceea ce este important este să vă simțiți bine și să vă iubiți! 

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial