TOP 4 zodii pentru care bijuteriile din argint sunt cadoul perfect

Cu toții suntem de acord cu faptul că bijuteriile din argint sunt o idee de cadou potrivită pentru multe ocazii. Însă, de cele mai multe ori, poate fi dificil să alegi o bijuterie care reflectă personalitatea și stilul persoanei iubite.

TOP 4 zodii pentru care bijuteriile din argint sunt cadoul perfect

Ei bine, ce ai zice să faci această alegere în funcție de semnul ei/lui zodiacal? Te asigurăm că ideea ta de cadou va fi extrem de apreciată și va scoate în evidență atenția la detalii care face diferența în relația ta!

Iată 4 dintre zodiile care sunt foarte compatibile cu bijuteriile din argint:

  1. Gemeni

Gemenii au o personalitate vibrantă și vor aprecia întotdeauna bijuterii care îi fac să pară mai tineri. De asemenea, gemenilor le place să introducă în ținuta lor componente strălucitoare, cum ar fi inele din argint cu pietre, sau lănțișoarele cu pandantive în formă de fluturi sau stele. Violetul este o culoare norocoasă pentru Gemeni, iar o bijuterie de argint cu piatră de ametist le va complimenta stilul. Practic, orice este deosebit, colorat și strălucitor va fi pe placul său! Dăruiește-i jumătății tale din zodia Gemeni o bijuterie din argint care poate fi purtată la diverse ocazii – cu siguranță, va primi acest cadou cu mult entuziasm.

  1. Rac

Atunci când vrei să îi oferi o bijuterie din argint unui Rac, nu îți trebuie un buget exorbitant; tot ce trebuie să faci este ca bijuteria aleasă să aibă o semnificație profundă pentru voi.  Racii sunt niște persoane extrem de sentimentale și cred în acel „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!'. De aceea, asigură-te că această persoană are dovada aprecierii și dragostei tale, făcându-i un cadou pe care este posibil să îl țină minte o viață întreagă. Pentru această zodie de apă, alege un pandantiv din argint sau o pereche de cercei în formă de lună – care este, de altfel, astrul lor protector. 

  1. Vărsător

Nonconformiști, creativi și plini de idei originale – așa ar putea fi descriși acești nativi. În general, vărsătorii vor prefera întotdeauna modele de bijuterii inedite în locul celor tradiționale. De aceea, o brățară de argint personalizată îi va face să iasă în evidență, și în același timp să își păstreze autenticitatea. Întrucât vărsătorii sunt o zodie de aer, acestora le place mai degrabă să își comunice gândurile și sentimentele prin accesoriile alese, decât prin vorbe. 

Oferă-i o bijuterie din argint care în componența ei o piatră colorată precum granatul, agatul albastru sau amazonitul – cunoscute pentru puterea lor de a spori creativitatea nativă a Vărsătorului.

  1. Pești

Nativii din zodia pești sunt creativi, altruiști și de cele mai multe ori, par a fi desprinși din lumi ficționale. Ei „plutesc' foarte ușor de la o tendință de modă la alta, prin urmare, nu poți întotdeauna prezice ce bijuterii le vor plăcea de fapt. Așa că, poate fi inspirat să le dăruiești bijuterii clasice, atemporale, cum sunt lănțișoarele din argint de la Hanny.ro. Argintul este un metal cu rol protector pentru Pești, care le sporește intuiția specifică semnelor de apă și aplecarea către lumea spirituală. Semnul zodiacal al Peștilor este în general compatibil cu bijuterii care au în componența lor pietre semiprețioase precum ametistul, acvamarinul, cristalul de stâncă și safirul.

Aplică ideile și sfaturile de mai sus atunci când alegi o bijuterie din argint pentru persoana iubita. Cu siguranță că îi vei face un cadou memorabil, de care își va aduce aminte cu plăcere.

Sursă foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial