Serviciile de închiriat mașini sunt tot mai căutate – alege FMN Rent

Nu sunt puține situațiile în care oamenii au nevoie de o mașină închiriată.

Serviciile de închiriat mașini sunt tot mai căutate – alege FMN Rent

Uneori nu au destul spațiu în mașină pentru familie și bagaje, uneori călătoresc în alt oraș și nu-și pot lua mașina personală, dar au nevoie de una cu care să se deplaseze cu ușurință, alteori mașina lor e în service, iar să stea să depindă de autobuz și taxiuri nu e prea convenabil. În astfel de cazuri pierzi bani și timp, traficul e imprevizibil și poți întârzia. Iar autobuzul mai și oprește în toate stațiile, ceea ce înseamnă că trebuie să te pornești și mai devreme. Ca să nu mai vorbim și de siguranța ta, fiindcă situația pandemică încă nu a trecut. Dacă mai iei și în considerare faptul că unele dintre ele nici nu au aer condiționat, deja îți fierbe sângele numai când te gândești la un drum lung cu autobuzul.

Nu mai bine închiriezi o mașină frumoasă și ai parte de toate condițiile pe care le vrei? Fmnrent.ro îți stă mereu la dispoziție, fiindcă au program non-stop. Poți închiria mașini de la ei în orașele București, Sibiu, Timișoara, Cluj Napoca, Craiova și Brașov. Descoperă mai jos ce avantaje ai dacă închiriezi o mașină de la ei. 

Alege FMN Rent dacă vrei confort și siguranță

Aceștia dispun de o flotă auto mereu întreținută, iar mașinile sunt supuse unor verificări riguroase înainte de a fi predate clienților. Dispun de modele noi de mașini ce respectă toate standardele europene și poți opta pentru variante atât de clasă medie, cât și premium și toate dețin dotările complete pentru călătorii cât mai sigure și confortabile. 

Aici poți găsi servicii expres pentru transferul persoanelor, servicii de rent a car cu sau fără șofer și servicii de închiriere a mașinilor pe termen îndelungat. De asemenea, pentru cei ce vin în scop turistic FMN Rent pune la dispoziție ghizi colaboratori pentru cei ce vor să descopere povestea obiectivelor turistice.

Totodată aceștia oferă și masini de inchiriat in aeroportul Otopeni și Băneasa din București, dar și altele. Deci dacă aterizezi la aeroport și ai nevoie de o mașină care să te aștepte, FMN Rent îți stă la dispoziție. Vei fi întâmpinat ca-n filme la aeroport, un reprezentant FMN Rent așteptându-te cu o pancartă cu numele tău. Acesta te va conduce către mașină și chiar te va și ajuta cu bagajele.

Închiriere pe termen lung avantajoasă

Odată semnat contractul de închiriere pe termen lung nu trebuie să-ți faci griji că vor exista costuri extra. Rata lunară este unică și invariabilă pe toată durata contractului. În rata lunară sunt cuprinse și toate taxele, impozitele și asigurările. Contractul este flexibil și se poate modifica în funcție de cerințele tale. Poți modifica perioada de închiriere și poți alege chiar și alt autovehicul. 

Datorită faptului că FMN Rent oferă asistență rutieră non-stop, în cazul unei defecțiuni, timpul de imobilizare este redus la zero. Primești un autovehicul la schimb și pornești din nou la drum. Aceștia se ocupă și de mentenanță, servicii de întreținere și reparații, administrare anvelope. 

Pentru a descoperi mai multe informații accesează site-ul fmnrent.ro. 

Contact: 0742923150

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle