Revoluție în curățenie cu roboți curățare geamuri și roboți aspirator HOBOT

HOBOT este brand specializat în dezvoltarea de roboți curățare geamuri și roboți aspirator din 2010.

Revoluție în curățenie cu roboți curățare geamuri și roboți aspirator HOBOT

Inovație și Casă Inteligentă sunt doi termeni care sunt deosebit de importanți pentru companie. De aceea, acești roboți curățare geamuri HOBOT și roboți aspirator LEGEE sunt inovatori și inteligenți, ceea ce vă poate face viața de zi cu zi mult mai ușoară, iar timpul pierdut cu curățarea geamurilor și podelelor se transformă în timp liber.

Dotarea cu senzori și tehnologie de înaltă calitate, funcții speciale, design elegant face ca dispozitivele roboți curățare geamuri și roboți aspirator să atingă performanțele și dorințele dvs.

Roboți curățare geamuri HOBOT

Cel mai nou și performant dintre roboți curățare geamuri HOBOT este HOBOT 2S

AA0I6877.00_00_05_32.靜止001

Acest model de roboți curățare geamuri Hobot 2S este echipat cu două rezervoare de apă integrate. Acestea sunt situate în partea stângă și dreaptă a dispozitivului și fiecare are o duză de pulverizare cu ultrasunete. Acest lucru face ca apa sau soluția de geamuri HOBOT să se nebulizeze pe geam îmitând suflarea caldă pe geam. Pentru curățarea suprafețelor netede (sticlă, oglinzi, faianță, pereți) folosește o lavetă din microfibră care poate fi flosită atât pentru curățarea uscată a prafului, cât și pentru curățarea umedă cu soluție de geamuri HOBOT sau apă și care acoperă colțurile mulț mai bine. Funcția asistent vocal, te va informa când este momentul optim pentru a schimba rezervorul de apă sau duza de pulverizare și alte statusuri, de asemenea,recomandări. Aplicația mobilă îți va aminti că trebuie să cureți geamurile periodic pentru geamuri curate și lustruite tot timpul. Și ca să fie interactiv, vocea implicită de la o parte din statusurile robotului poate fi înlocuite cu înregistrări ale tale. La fel ca modelul său anterior, roboți curățare geamuri HOBOT 298 poate fi folosit pe ferestre cu rame și fără rame. Tehnologia senzorului Edge-Leakage de la roboți curățare geamuri HOBOT 2S poate detecta scurgerile de aer cauzate de ușoara ridicare peste garnitura ferestrei sau a marginii ferestrelor fără cadru. În dotarea acestor roboți curățare geamuri există frânghie de siguranță, cablu de alimentare lung de 5m, UPS (Sistem de alimentare neîntrerupt) încorporat, telecomandă (5 modele fiind și cu Aplicație Mobilă).

Unul dintre preferații roboți curățare geamuri este HOBOT 388

img_c

Acesta este potrivit atât pentru ferestrele dreptunghilare, cât și pentru cele rotunde sau cu forme neregulate.

Varietate de roboți curățare geamuri HOBOT nu este limitată doar la aceste 2 modele, ci diversificată, în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Din acestă listă de roboți curățare geamuri fac parte și modelele: HOBOT 188, HOBOT 268, HOBOT 368, HOBOT 288

Robot Aspirator Mop LEGEE

Până acum, pe piață nu a existat un robot aspirator mop practic. Majoritatea mopurilor robotizate târăsc o lavetă mop pe podea, ceea ce nu vă oferă un rezultat excelent de curățare. Adesea, podelele din zone precum bucătărie sunt supuse unor pete  de la alimente care necesită spălarea lor, ceva ce mopurile robot anterioare nu au fost capabile să îndepărteze.

Noul robot aspirator mop LEGEE 7 de la HOBOT modifică acest stereotip de curățare cu mop!

Mopping result

Ceea ce a dezvoltat HOBOT pentru noțiunea de robot aspirator mop este uimitor și nu a adăugat doar câteva funcții noi unui produs, ci a creat un produs complet nou, care este cu mult în fața oricărui robot aspirator mop disponibil pe piață.

Robot Aspirator Mop LEGEE 7 este proiectat doar pentru podele dure, curățare podelei se face în 4 etape: aspirare cu o putere de 2700Pa pentru îndepărtarea prafului, murdăriei și părului; ștergere cu mop uscat pentru îndepărtarea prafului și murdăriei fine rămase pe podea; pulverizare cu apă sau soluție de curățare LEGEE cu ajutorul celor 4 duze de pulverizare  care dizolvă petele și murdăria; mop umed pentru îndepărtarea petelor dizolvate. Acesta imită mișcările umane de frecare cu mop de înainte-înapoi, invenție brevetată și premiată ( ca de altfel toate inovațiile de la HOBOT).

Rezultatul final este o podea care este curățată și lustruită corespunzător.

Robot Aspirator Mop LEGEE 7 a fost proiectat astfel încât să nu fii nevoit a schimba containerele între ele atunci când utilizezi curățarea cu apă. Rezervorul de apă este încorporat în robot. Pe scurt, robotul se folosește așa: atașare lavete mop curate și uscate, umplere rezervor cu apă, alegi în ce ordine să curețe camerele, în ce mod din cele 8 ( Puternic, Standard, Economic, Animale de Companie, Uscat, Lustruire, Pată sau Personalizat de tine), la ce oră dorești sau de câte ori dorești. 

Aplicația Mobilă se poate conecta chiar la rețele Wi-Fi 5Ghz, este dinamică, creare hărți, împărțire pe camere, zone interzise, bariere, mod diferit sau nu pentru fiecare cameră, programare, control de la distanță, Asistent Vocal implicit, Voce Creativă, Siri/Google OK, amintire vocală și altele. Curând va fi disponibil și LEGEE D7 care își ridică mopul când se urcă pe covor.

Mai multe detalii despre HOBOT și alți roboți sau purificatoare aer vizitați site-ul nostru www.dedal-robot.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial