Păstrează-ți tinerețea pielii printr-o rutină simplă, cu SUPER ANTI-AGING COLLECTION, de la DR. BARBARA STURM

“Tinerețe fără bătrânețe” e doar o poveste sau poate exista cu adevărat, fără intervenții chirurgicale?

Păstrează-ți tinerețea pielii printr-o rutină simplă, cu SUPER ANTI-AGING COLLECTION, de la DR. BARBARA STURM

Tinerețe fără bătrânețe' e doar o poveste sau poate exista cu adevărat, fără intervenții chirurgicale?

Skinfluencerul tău SAVIN’SKIN te ajută să îți păstrezi tinerețea, dacă urmezi o rutină simplă.

Bestseller-ul SUPER ANTI-AGING COLLECTION  îți oferă energie vie' pentru păstrarea aspectului tânăr al pielii:

Aplică delicat pe față și decolteu, în fiecare zi, dimineața și seara, conținutul unei pipete de ser facial SUPER ANTI-AGING SERUM de la DR. BARBARA STURM și vei descoperi un adevărat portal către un aspect întinerit și fără riduri.

Cu extracte inovative de Iarbă grasă (Portulaca oleracea) și Gura-lupului (Scutellaria lateriflora), peptide și acizi hialuronici cu lanț scurt și lung, această esență puternică reface hidratarea, intensifică puterea de regenerare a celulelor și stimulează formarea colagenului, pentru o piele fermă și tânără.

Pentru că pielea din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială, este recomandat să folosești, tot de două ori pe zi, dimineața și seara, crema revoluționară SUPER ANTI-AGING EYE CREAM de la DR. BARBARA STURM, cea mai recentă filă' din bestseller-ul SUPER ANTI-AGING COLLECTION

Ingredientele sale puternice țintesc semnele vizibile de îmbătrânire din jurul ochilor, reduc umflăturile și cearcănele și aduc fermitate pleoapei superioare.
Următorul pas în rutina zilnică este folosirea cremei hidratante SUPER ANTI-AGING FACE CREAM de la DR. BARBARA STURM, cu rezultate vizibile imediat, dar și pe termen lung. 

Cu o formulă biomimetică unică, ce imită bariera naturală a pielii, SUPER ANTI-AGING FACE CREAM acționează  asupra semnelor vizibile de pierdere a elasticității, prin ingrediente puternice, care susțin mecanismul fiziologic de diminuare a îmbătrânirii pielii.

Textura bogată în lipide a cremei se absoarbe rapid, având un efect de lungă durată asupra tenului, pe care îl păstrează proaspăt, tânăr și strălucitor.

Deoarece efectele îmbătrânirii sunt foarte vizibile în zona gâtului și a decolteului, DR. BARBARA STURM a creat o cremă dedicată nevoilor unice ale pielii din aceste zone.

Text

Description automatically generated

SUPER ANTI-AGING NECK & DÉCOLLETÉ CREAM de la DR. BARBARA STURM conține, printre multe ingrediente revoluționare, ceramide și acizi grași din unt de Shea, ulei de Marula și ulei din semințe de Mango, care ajută la menținerea barierei lipidice naturale a pielii.

În același timp, Iarba grasă este un puternic ingredient anti-aging.
SUPER ANTI-AGING NECK & DÉCOLLETÉ CREAM de la DR. BARBARA STURM se aplică ușor, întodeauna cu mișcări ascendente, pe pielea curată de pe gât și decolteu, dimineața și seara.

Pentru rezultate cu adevărat spectaculoase, skinfluencerul tău, SAVINSKIN, îți recomandă să urmezi rutina completă, ordinea fiind întotdeauna: SUPER ANTI-AGING SERUM, SUPER ANTI-AGING EYE CREAM, SUPER ANTI-AGING FACE CREAM apoi SUPER ANTI-AGING NECK & DÉCOLLETÉ CREAM.

Pentru curățarea prealabilă a tenului, poți folosi, de asemenea, Cleanserul și Tonerul de la DR. BARBARA STURM. 

În timpul zilei, ritualul se finalizează mereu cu SUN DROPS de la DR. BARBARA STURM, cu SPF 50, care oferă o protecție eficientă și cu spectru larg împotriva razelor UVA (fotoîmbătrânire) și UVB (arsuri solare). 
Incredibil de eficiente, produsele DR. BARBARA STURM sunt 100% concepute fără a fi testate pe animale, sunt vegane (cu excepția balsamului de buze, care conține ceară de albine) și se bazează pe ştiinţă și ȋnaltă tehnologie. De asemenea, toate produsele sunt sigure pentru femeile însărcinate.

A picture containing text, wall, indoor, different

Description automatically generated
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial