(P) Sore vorbește despre modul în care se îmbină pasiunea pentru muzică cu tehnologia

Află mai multe despre parteneriatul dintre Huawei și HaHaHa Production și despre cum poți deveni un maestru al multitasking-ului alături de un ecosistem de dispozitive de ultimă oră.

(P) Sore vorbește despre modul în care se îmbină pasiunea pentru muzică cu tehnologia

Pentru a demonstra încă o dată experiența revoluționară pe care o aduce un ecosistem în care toate device-urile pe care le folosești zi de zi sunt interconectate, Huawei a pus la cale un proiect inedit alături de casa de discuri HaHaHa Production. Vedetele acestei campanii sunt artiștii Sore, Feli Donose și Emilian, împreună cu producătorul Șerban Cazan, care îți arată cât de mult te poate ajuta tehnologia în munca ta creativă și nu numai.

Sorina Mihalache, sau așa cum o știe toată lumea, Sore, a devenit cunoscută publicului larg prin rolul jucat în serialul de televiziune Pariu cu viața. Cariera de cântăreață a transformat-o însă într-un star, iar hiturile ei au ajuns în topuri. Cu ocazia noului parteneriat cu Huawei, am stat de vorbă cu Sore. Iată ce ne-a povestit.

ELLE: Care ar fi momentul în care ți-ai dat seama cât de important e ca device-urile pe care le folosești zilnic să fie integrate într-un ecosistem?

Sore: Eu sunt o persoană energică, atenția mea se împarte către mai multe lucruri, în același timp, așa că e cumva de la sine înțeles cât de mult mă ajută ca ceasul, de exemplu, să fie conectat la telefon și să îmi primesc în timp real toate notificările pe el.

ELLE: Simți că tehnologia îți ușurează munca și te lasă să te concentrezi mai mult pe aspectele creative ale muncii tale?

Sore: Da, absolut. În sesiunile de creație, folosesc telefonul pentru a îmi scrie versurile și mi le transfer instant pe laptop, la nevoie. Sau uite, dacă sunt la tenis, ceasul mă ține la curent atât cu performanța din momentul respectiv, cât și cu mesajele sau apelurile care curg, în telefonul din ghiozdan, astfel încât dacă e ceva urgent, să fiu în temă.

ELLE: Care este gadget-ul fără de care nu îți poți concepe viața?

Sore: Telefonul, clar. La el vorbesc, în el îmi salvez idei de piese și cu el fac cele mai tari poze de pe instagramul meu.

ELLE: Dacă am vedea app-ul cu care asculți muzică, care ar fi ultima melodie pe care ai ascultat-o pe repeat?

Sore: Cea mai recentă piesă a mea: Lasă-mă să-i spun. Te provoc să o asculți și tu, cred că o vei pune pe repeat, îți dă o energie super bună.

ELLE: Cât de importantă ți se pare tehnologia într-un domeniu creativ cum e al tău?

Sore: Cred că e unul dintre pionii principali. Mai ales acum, când absolut tot ce fac s-a mutat în mediul online. Am scris piese, pentru mine și pentru alți artiști, online. E mai greu, dar se poate. Fără tehnologie aș rămâne și fără inspirație, imi place să fac research constant și e totul doar un tap distanță.

ELLE: Ce îți place cel mai mult la faptul că toate device-urile tale sunt interconectate?

Sore: Ce înainte îmi lua mai mult timp, acum se rezolvă în câteva secunde. Timpul e prețios.

Funcția despre care vorbește Sore se numește One Tap, cu ajutorul căreia poți transfera în câteva secunde fotografiile realizate cu camera excelentă a HUAWEI P40 Pro sau documentele necesare pentru o prezentare, salvate în notiţele din telefon, pe laptop-ul HUAWEI MateBook X Pro sau tableta HUAWEI MatePad Pro. Nu înseamnă însă că doar persoanele creative se pot bucura de aceste tehnologii inovatoare, ci și antreprenori, elevi, studenți sau oricine are nevoie de colaborare și multitasking la cel mai înalt nivel.

Citește și:
(P) Huawei Mate40 Series: cele mai performante smartphone-uri Huawei de până acum sunt aici

 

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial