(P) Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence!

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului.

(P) Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence!

Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție – Cognac Tasting & Food Pairing – pentru a le oferi invitaților și oaspeților Remy Martin & Casa Timiș o experiență multisenzorială incomparabilă.

Cei care au ales să participe la acest dineu organizat într-un spațiu impresionant, ca un amfiteatru înconjurat de culturi de viță de vie și natură pură, au fost surprinși cu o suită de preparate surprinzătoare, învăluite în aromele unice și inconfundabile Rémy Martin.

Meniul demn de un restaurant de stele Michelin, așa cum mărturisea și unul dintre oaspeții prezenți, a lăsat invitații fără cuvinte: colțunași crocanți cu carne de rață marinată în cognac, Tarte Tatin din foie gras cu jeleu de Rémy Martin VSOP, homar cu sos de Rémy Martin Accord Royale 1783, piept de rață cu baby broccoli, piure de morcovi cu ghimbir și sos de Rémy Martin XO.  Desertul, perla meniului din acea seară, a rămas cu siguranță în mintea celor prezenți: un deliciu de ciocolată, trufe și sos de caramel cu Rémy Martin XO. Divin!

Acesta este doar un prim pas al unei colaborări ce are ca scop expresia excelenței, cele două branduri propunând-și să surprindă de fiecare dată prin concepte și gastro experiențe inovatoare, urmând ca în viitor călătoria să continue către noi orizonturi și asocieri de excepție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle