(P) Parfumeria masculină Versace – stil și lux în fiecare sticlă

(P) Parfumeria masculină Versace – stil și lux în fiecare sticlă

Fiecare noutate aromată a celebrului brand devine un adevărat cadou pentru cunoscătorii rafinamentului și eleganței. Compozițiile masculine sunt create din note puternice, nobile și sonore, care sunt capabile să exprime statutul înalt, succesul și carisma proprietarului lor. Maeștrii mărcii italiene nu scutesc eforturile pentru a crea un parfum Versace masculin, ultra-modern și cu adevărat șic, în care se împletesc toate cele mai izbitoare motive naturale. Câteva picături de apă de toaletă vă vor ajuta să vă faceți aspectul impecabil.


Top 5 arome Versace

~~~~~~~~~~~
Versace The Dreamer
~~~~~~~~~~~

Un parfum fantastic, ce se deschide cu un accent imens pe flori, conferind aromei o nuanță florală puternică, dar plăcută. Rămâne intact pentru ceva timp, după care cedează mirosului de tabac, ceea ce-i oferă parfumului o dulceață ușoară, păstrând în același timp aroma florală. Mirosul foarte inspirator, este perfect pentru zilele atmosferice de primăvară.

~~~~~~~~~~~
Versace Pour Homme
~~~~~~~~~~~

Versace Pour Homme – un parfum cu adevărat proaspăt. Se deschide cu o explozie de note citrice precum neroli și bergamotă, care treptat se evaporă transformând aroma în una floral lemnoasă. Toate acestea sunt îmbunătățite de baza formată din chihlimbar și mosc, care se remarcă pe tot parcursul parfumului. Perfect pentru zilele călduroase de vară!

~~~~~~~~~~~
Versace Dylan Blue
~~~~~~~~~~~

Versace Pour Homme Dylan Blue este o compoziție aromatică de neegalat, concepută pentru a sublinia puterea și frumusețea masculină. Aroma sa începe cu note de bergamotă și grapefruit, stropite cu apă, iar ambroxanul le conferă o profunzime specială. Ulterior „inima' buchetului este evidențiată de trio-ul de tămâie, papirus și ardei negru. Șofranul, boabele de  tonka și moscul stau la baza aromei. Trena senzuală și persistentă nu lasă pe nimeni indiferent, făcându-te mai atractiv și mai cuceritor. Versace Pour Homme Dylan Blue – aroma care te definește!

~~~~~~~~~~~
Versace Man Eau Fraiche
~~~~~~~~~~~

Versace Man Eau Fraiche este o apă de toaletă concepută în anul 2006 și care s-a bucurat imediat de o mare popularitate care durează până azi. Este o piesă de eleganță și lux a brandului Versace, creat pentru bărbații care nu se tem să se afle în centrul atenției feminine. Eleganța și personalitatea Versace Man Eau Fraiche este redată prin note de carambola, lemn roz, lămâie albă, iar notele de ace de pin, salvie și tarhon dau un plus de prospețime. Accentele lemnoase de ambră cenuşie, lemn de Platan și mosc sunt cele care stabilizează mirosul și îl fac rezistent pe piele. Bărbații care au un stil individual și fermecător aleg Versace Man Eau Fraiche.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty