(P) Mimi a vorbit despre secretele YouTube-ului la ultima ediție ELLE New Media School

Și a avut la dispoziție două gadget-uri de top: laptopul Huawei MateBook X Pro și căștile Huawei FreeBuds 3i.

(P) Mimi a vorbit despre secretele YouTube-ului la ultima ediție ELLE New Media School

Joi a avut loc ultima ediție a ELLE New Media School, o serie de evenimente online în care influencerii vorbesc despre unele dintre cele mai influente rețele sociale din România. Roxana Voloșeniuc, redactorul șef ELLE, a stat de vorbă despre vlogging și YouTube cu Mimi, a cărei comunitate depășește un milion de urmăritori.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Vlogging-ul a devenit pentru mulți influenceri o meserie în sine și oricine i-a urmărit cu atenție pe YouTube a putut observa cât de multă muncă este în spatele fiecărui video. Pentru a prelua întrebările celor care urmăreau discuția, Roxana Voloșeniuc s-a folosit de două gadget-uri de top de la Huawei. E vorba despre notebook-ul Huawei MateBook X Pro și căștile Huawei FreeBuds 3i.

Huawei MateBook X Pro, vârful de gamă al notebook-urilor Huawei este destinat atât creatorilor de conținut profesioniști, cât și utilizatorilor business. Ce îl scoate în evidență? Dimensiunile reduse, un design superb, o autonomie incredibilă și desigur, performanțe de top. Și să nu uităm de ecranul Ultra FullView, cu o rezoluție 3K și niște culori bogate, ce aduc conținutul la viață.

Un alt atu al acestui gadget este faptul că HUAWEI MateBook X Pro , HUAWEI MatePad Pro (tableta vârf de gamă, potrivită persoanelor creative), HUAWEI P40 Pro și HUAWEI FreeBuds 3i fac parte din ecosistemul propriu Huawei prin care produsele sunt interconectate rapid prin OneTap, utilizatorul obținând o interacțiune mai simplă între dispozitive și posibilități multiple de conexiune și partajare a informațiilor.

Și pentru că orice gadget de top trebuie completat cu niște accesorii pe măsură, Huawei a lansat căștile FreeBuds 3i, al căror design closed fit in-ear se combină cu o tehnologie de anulare activă a zgomotului, precum și o autonomie generoasă. Datorită sincronului perfect cu fiecare mișcare a utilizatorului și capacității integrate a senzorilor pe ambele părți, HUAWEI FreeBuds 3i oferă comoditate și un control desăvârșit.

Îți mulțumim că ne-ai fost aproape la ELLE New Media School și sperăm că rețelele sociale nu mai au niciun secret pentru tine!

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial