(P) Ești pasionată de gătit? Aragazurile ILVE Majestic și ILVE Nostalgie pot face acum parte din bucătăria ta!

Magazinul online TechStore.ro a lansat în România gamele Majestic și Nostalgie ale celebrului brand de aragazuri ILVE. Compania ILVE are o istorie de aproape 70 de ani pe piața mașinilor de gătit și pentru bucătarii și gurmanzii din întreaga lume numele ei a ajuns sinonim cu următoarele cuvinte: calitate, performanță și fiabilitate.

(P) Ești pasionată de gătit? Aragazurile ILVE Majestic și ILVE Nostalgie pot face acum parte din bucătăria ta!

Primul aragaz ILVE a fost creat în anul 1952 de către Eugenio Illoti și Evelino Berno. Cei doi, ingineri la origine, au ajuns să fie recunoscuți ca două mari personalități în lumea pasionaților de gătit datorită ideii lor de a crea un aragaz cum nu s-a mai pomenit vreodată. Exigenți în ceea ce privește arta culinară, Eugenio Illoti și Evelino Berno și-au dorit o mașină de gătit pe care să o poată controla cu succes pentru a obține cele mai bune preparate. Iar visul le-a devenit realitate deoarece proiectul a fost un adevărat succes și la puțin timp de la materializare s-a transformat într-o afacere prosperă.

În ziua de azi, ILVE Majestic și ILVE Nostalgie sunt numele celor mai populare game ale brandului ILVE. Majestic cuprinde o colecție inedită de aragazuri create de cei doi fii ai inginerilor, care au preluat afacerea părinților lor imediat după pensionarea acestora, iar Nostalgie este chiar opera inginerilor înșiși.

De ce să investești într-un aragaz ILVE?

Din punct de vedere al prețului, aragazurile ILVE reprezintă o investiție destul de costisitoare, dar care merită până la ultimul bănuț din următoarele motive:

  • aragazurile ILVE dau personalitate bucătăriei

Există aragazuri ILVE de culoare albă, neagră sau maro, ca de altfel majoritatea electrocasnicelor disponibile la momentul actual pe piață. Dar în afară de aceste culori consacrate în bucătărie, ILVE mai produce și mașini de gătit mov ca vânăta coaptă, verde ca prazul proaspăt sau roșii ca vinul bordo. De aceea, odată achiziționate, astfel de produse se transformă într-o strălucitoare pată de culoare atunci când sunt folosite într-o bucătărie minimalistă, dându-i acesteia un plus de personalitate.

  • este mult mai simplu și mai ușor să gătești când ai tehnologia de partea ta

Chiar dacă gătitul nu este punctul tău forte, este practic imposibil să arzi mâncarea sau să o scoți din cuptor încă nepreparată dacă investești într-un aragaz ILVE. Aceste uimitoare mașini de gătit, nu numai că au un număr mare de ochiuri de gătit, la fel ca și aragazurile industriale, dar permit și reglarea temperaturii, precum și a timpului de preparare astfel încât ori de câte ori vre să-ți surprinzi familia cu un preparat inedit, să reușești de fiecare dată.

  • aragazurile ILVE sunt o investiție pe viață

Când investești într-un produs din colecția de aragazuri profesionale ILVE ai garanția că-l vei folosi întreaga viață. Aragazurile ILVE sunt fiabile și robuste, astfel încât este practic imposibil să se defecteze. Pentru că sunt asamblate manual, niciun aspect legat de aceste aragazuri nu este lăsat la voia întâmplării și din acest motiv ILVE reprezintă un brand ce se transformă într-o investiție pe termen lung pentru întreaga familie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration