(P) Cauți rochia de mireasă perfectă? Iată ce îți recomandă specialiștii

Momentul în care spui ”DA” pentru totdeauna și îți unești destinul cu sufletul tău pereche este cu siguranță unul dintre cele mai importante și emoționante din întreaga viață. 

(P) Cauți rochia de mireasă perfectă? Iată ce îți recomandă specialiștii

Dincolo de emoțiile legate de suflet asociate acestui eveniment unic, piesa centrală a acestuia este însăși rochia de mireasă. Purtată o singură dată în viață, aceasta capătă o importanță deosebită pentru toate miresele: trebuie să fie specială, să atragă toată atenția și să transpună în realitate toate sentimentele care vor fi trăite în această zi magică.

Cu o mulțime de rochii de mireasă disponibile pe piață, viitoarele doamne trebuie să știe cum să o aleagă pe cea potrivită, astfel încât aceasta să îndeplinească cu adevărat toate criteriile.

Specialiștii recomandă ca dincolo de tendințe, culori, modele și materiale, viitoarele mirese să opteze pentru rochii care să fie în același timp nu doar speciale, ci și comode și să se potrivească cu personalitatea lor.

Bridal Studio Pronovias îți pune la dispoziție nu numai modele de rochii de mireasă de lux, cu adevărat speciale, realizate din cele mai bune materiale de către branduri de renume internațional, ci te asigură că în showroom vei găsi cu adevărat 'acea' rochie de mireasă care să fie creată pentru tine.

Specialiștii Bridal Studio Pronovias creează pentru fiecare mireasă care le trece pragul o întreagă experiență în alegerea rochiei perfecte. Vor propune întotdeauna modele și creații care se vor potrivi nu numai cu tonul general al evenimentului, ci cu personalitatea miresei și vor scoate în evidență tot ce este unic la povestea lor de dragoste.

Iată în funcție de ce criterii trebuie să alegi viitoarea ta rochie pentru a fi o apariție ce va stârni reacții de admirație din partea tuturor invitaților, dar care să te facă să te simți și cu adevărat unică, o prințesă în propriul tău basm.

  1. Alege rochia de mireasă în funcție de silueta ta

Multe dintre mirese au deja un model pe care l-au visat toată viața și pe care vor să îl poarte în ziua cea mare. Pentru a alege inspirat însă și pentru a fi sigură că ți se potrivește și îți va scoate în evidență cele mai frumoase părți, specialiștii recomandă ca în primul rând să alegi rochia de mireasă în funcție de silueta ta.

Un model care nu se potrivește formelor tale va accentua tocmai ceea ce nu vrei să se vadă. De aceea, este foarte important să te axezi pe rochii care sunt proporționale cu înălțimea și dimensiunile tale.

Rochiile de tip A se potrivesc oricăror siluete și înălțimi, Indiferent că ești mignonă, slabă, plinuță sau foarte înaltă. În partea de sus, rochia urmărește formele corpului și din talie, coboară până la podea în forma literei A.

Rochiile drepte sunt potrivite atât pentru mignone, cât și pentru femeile înalte. Dacă ești puțin mai plinuță, ar trebui să o eviți, deoarece aceasta evidențiază toate formele corpului.

Deși este visată încă din copilărie, rochia de prințesă nu este potrivită oricui. Dacă ești mai scundă sau cu forme mai generoase, încearcă să o eviți deoarece nu te avantaja.

Mulată până în zona genunchilor, rochia tip sirenă urmărește toate liniile corpului și este potrivită pentru miresele înalte sau pentru cele care au silueta în formă de clepsidră. 

  1. Alege rochia în funcție de material

Bridal Studio Pronovias îți pune la dispoziție modele nenumărate, create din cele mai fine și calitative materiale. Brandurile de top pe care le vei găsi aici îți pun la dispoziție rochii de mireasă haute couture, elegante, prețioase și de o calitate ireproșabilă. Modelele sunt lucrate atent pentru a accentua tot ce este special la tine, indiferent de silueta pe care o ai și scot în evidență tot ce este unic la povestea ta de dragoste. 

Fie că alegi o mătase fluidă, o tafta care va accenta designul rochiei, inserții sau aplicații de dantelă, cristale sau paiete, asigură-te că aceasta va fi comodă pentru a fi purtată întreaga zi. De asemenea, în funcție de perioada în care este evenimentul, alege materiale vaporoase sau din contră, dacă este mai frig, materiale mai pline. 

  1. Alege rochia în funcție de personalitatea ta

Pentru a te simți cel mai bine în ziua ta magică, este foarte important să alegi o rochie care să îți evidențieze personalitatea și să se potrivească cu aceasta. Fie că ești o persoană mai excentrică sau una mai delicată și căreia nu îi place să atragă toate privirile, la Bridal Studio Pronovias vei găsi modelul tău care să te facă să te simți cu adevărat admirată. Vei fi fericită cu adevărat doar dacă vei purta un model care să se și potrivească cu tine, cu energia ta și cu stilul tău de a fi. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle