(P) 6 idei distractive pentru o vacanță de vară cu fetele

După un an cu bune și cu rele, a venit din nou momentul mult așteptat, când tu și prietenele tale vă faceți planuri pentru vacanța de vară.

(P) 6 idei distractive pentru o vacanță de vară cu fetele

Vreți distracție, dar și relaxare, pentru a vă reîncărca bateriile, iar dacă mai aveți puțin timp la dispoziție până la concediu, alegerea ar putea fi destul de dificilă.

De aceea, vă venim în ajutor cu câteva sugestii din cele mai tentante, pentru o vacanță de vară așa cum vă doriți.

Un sejur all inclusive la mare

Nu poți vorbi de vacanță de vară fără ca gândul să își zboare la mare, așa că aceasta e o destinație de luat în calcul dacă vreți să vă bronzați și să vă scăldați în valuri. Desigur, aveți și numeroase opțiuni de distracție și relaxare, iar pentru a le încerca pe toate nu este de ajuns doar un week-end.

Așadar, vă recomandăm un sejur all inclusive la malul mării, pentru care puteți face chiar acum o rezervare la Merahotels.ro, cel mai cunoscut lanț hotelier care oferă astfel de servicii în sudul Litoralului.

Turul României

În România sunt multe locuri care merită vizitate, chiar dacă nu sunt atât de populare precum Litoralul și Valea Prahovei. Vacanța de vară este o ocazie excelentă de a bifa cât mai multe astfel de obiective, iar pentru asta puteți organiza un circuit prin țară. Trebuie să vă planificați traseul, care să includă cât mai multe destinații atractive, să calculați timpul petrecut pe drum și să vă rezervați cazare în zonele în care veți poposi.

Relaxare într-o destinație exotică

Poate că a venit timpul ca anul acesta să ajungeți într-o destinație exotică la care visați de mult, dar ați rămas doar cu visul. Există numeroase agenții care oferă sejururi în astfel de destinații oriunde în lume în lume și nu trebuie decât să căutați oferta care vi se pare cea mai atractivă. Cu o rezervare făcută din timp, puteți avea la un preț rezonabil vacanța pe care ați așteptat-o de atâta timp.

Cu camperul în mijlocul naturii

Dacă vreți să trăiți o experiență unică vara asta, cu banii pentru cazare vă puteți închiria un camper cu care să călătoriți oriunde doriți și să faceți popas în cele mai frumoase locuri. Camperul este acel vehicul special conceput atât pentru deplasare cât și pentru cazare, fiind, de fapt, o locuință mobilă, cu toate dotările necesare.

Cu un astfel de vehicul nu ești condiționată de cazare, astfel că te poți muta oricând, oriunde dorești. Puteți parcurge astfel sute de kilometri pentru a campa în cele mai frumoase locuri, unde să rămâneți cât doriți, fără a fi dependente de nimeni.

Road trip prin Europa

Dacă vi s-a părut până acum că în city break-uri nu aveți timpul necesar pentru a face tot ce vă doriți într-un oraș, vacanța de vară vă oferă ocazia să petreceți mai mult timp în aceste destinații. Faceți o listă a orașelor pe care să le vizitați și un calendar cu datele exacte și transformați-vă astfel vacanța într-o excursie prelungită prin Europa. Puteți folosi mașina proprie sau vă puteți deplasa cu avionul și alte mijloace de transport, însă trebuie să aveți un itinerar bine stabilit înainte de a pleca la drum.

O vacanță la înălțime

Muntele este  o altă destinație de vacanță, asta în cazul în care căutați mai multă liniște și aer curat. În acest caz, puteți găsi numeroase pensiuni și hoteluri în stațiunile de la poalele muntelui, iar dacă sunteți firi mai aventuroase puteți să mergeți cu cortul sau să urcați până la cabanele din vârf.

 În speranța că v-am ajutat să va faceți planurile pentru vacanță, nu ne rămâne decât să vă urăm distracție plăcută și vă așteptăm să împărtășim împreună experiențele trăite vara aceasta.

Sursa foto: https://unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle