Ochelarii cu Difuzoare Incluse: Cel Mai Cool Gadget Pentru Vara Asta

Ochelarii cu Difuzoare Incluse: Cel Mai Cool Gadget Pentru Vara Asta

E vară și vrei să ieși la o plimbare. Pentru că e căldură mare, nu vrei să mai iei și căștile cu tine, cu toate că ai vrea să asculți muzică. Acum ai această posibilitate, pentru că există un gadget care îmbină ochelarii de soare și căștile. Acest tip de ochelari de soare are în rame difuzoare care sunt îndreptate către urechi.

Asta înseamnă că nu vei avea capul și urechile ocupate cu nimic decât o pereche de ochelari și vei putea asculta în continuare muzică sau orice alt conținut audio pe care îl preferi.

Bose a inclus atât de subtil difuzoare într-o pereche de ochelari cool, încât abia se observă că acest obiect are și funcții de redare a sunetului.

Câte modele de ochelari de la Bose există?

Începând cu anul 2020, există trei modele de ochelari audio: modelul Tempo, modelul Tenor și modelul Soprano. Fiecare dintre aceste modele se diferențiază prin forma lentilei, dar și prin scopul pentru care au fost create. Poți găsi modele de ochelari cu difuzoare de la Bose aici https://www.all-audio.ro/bose-frames

Spre exemplu, modelul Tempo este un model sport. Este ultimul adăugat la colecție. Spre deosebire de celelalte două modele care sunt concepute să arate ca niște ochelari standard, acest tip de ochelari are un aspect care îndeamnă la mișcare. 

Are lentilele puțin mai mari decât celelalte două modele, iar bateria ține în jur de 8 ore. Producătorul susține că deși volumul se aude destul de tare chiar și atunci când gonești cu 40 de kilometri pe oră cu bicicleta, felul în care sunt integrate difuzoarele îți permite să auzi traficul și orice alt sunet extern. 

Modelele Tenor și Soprano sunt create ca să aibă aspectul unor perechi obișnuite de ochelari. Liniile modelului Tenor sunt puțin mai pătrățoase, iar ale modelului Soprano sunt puțin mai curbate. De asemenea, modelul Soprano are lentilele mai mari în diametru, ceea ce îi face perfecți pentru doamnele și domnișoarele care caută ochelari de soare supradimensionați. 

Față de prima generație, bateria modelelor Tenor și Soprano ține acum 5 ore și jumătate, spre deosebire de 3 ore, cât ținea la modelele anterioare. Și volumul este puțin mai puternic, iar basul este conceput mai bine față de cum era la modelele vechi.

Poți vorbi la telefon cu ajutorul acestor ochelari de soare?

Răspunsul e: da! Acest tip de ochelari îți oferă și această posibilitate. Microfonul a fost înlocuit de un sistem mai avansat care protejează împotriva vântului sau altor sunete exterioare precum: zgomotul traficului, conversațiile trecătorilor, sunetele copiilor în spațiile de joacă etc. 

Există un singur buton pe brațul din dreapta pe care trebuie să îl folosești pentru a prelua sau încheia un apel. Atunci când asculți muzică, poți folosi o singură atingere pentru a pune pauză sau două atingeri succesive pentru a trece la următoarea melodie.

Pentru ochiul obișnuit, brațele acestor ochelari arată ca unele de la niște ochelari normali, și acesta reprezintă un aspect foarte bun. De reținut este faptul că brațele ți se pot părea puțin mai groase, dar acest lucru nu se poate evita deoarece acolo se află bateria, centrul de comandă și butonul pentru control.

Există doar un singur buton fizic pe brațele ochelarilor, pe brațul drept, și acesta este utilizat pentru a porni dispozitivul, dar și pentru a controla muzica sau a răspunde la telefon. 

În comparație cu modelele anterioare, producătorul a plasat butonul mai în spate, ca să nu existe riscul atingerii acestuia atunci când îți dai ochelarii jos. Butonul nu iese cu nimic în evidență și se încadrează în aspectul general al ochelarilor.

Pentru ajustarea volumului se va folosi controlul prin atingere, situat tot pe brațul drept. Mișcările înainte și înapoi efectuate acolo îți vor mări sau micșora volumul. Acest lucru nu era posibil la modelele anterioare și putem spune că este o îmbunătățire binevenită.

Apăsarea dublă va porni asistentul digital, Siri sau Google Assistant, în funcție de sistemul de operare al telefonului conectat la dispozitiv. Așezarea ochelarilor cu fața în sus oriunde îi va opri, iar acest lucru este încă o caracteristică foarte bună.

Designul este gândit și creat perfect

Grilajele difuzoarelor sunt plasate exact în mijlocul brațelor, puțin înaintea curburii creată pentru așezarea pe ureche. Astfel că difuzoarele sunt fix deasupra urechii tale, asigurându-se că muzica, podcastul sau orice alt conținut audio este doar pentru tine. 

Din punct de vedere al design-ului, difuzoarele se integrează perfect în brațe, astfel că și atunci când așezi ochelarii pe masă, aceștia arată în continuare ca niște ochelari obișnuiți.

Întrebarea care e pe buzele tuturor e: cât de bine se aude? Se pare că producătorul a ascultat părerile clienților referitoare la prima serie și-a îmbunătățit considerabil calitatea sunetului. Modelele nu se mai aud ca și cum cineva ar cânta ceva la distanță de tine, acum surprinzând prin claritate și calitate. 

E cu siguranță ceva cu care te obișnuiești mai greu: să îți intre conținut audio în ureche în timp ce ești capabil să asculți și mediul înconjurător, asta înseamnă într-adevăr că ai valențe multifuncționale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial