O vară în stil lejer alături de Levi’s

Stilul confortabil cu tente colorate inspiră acest sezon în materie de articole vestimentare must-have. Simplitatea și combinațiile clasice se pliază perfect pe vara anului 2022. Tocmai de aceea, Levi's a pregătit o serie de piese care se îmbină ideal pentru fiecare doritor de bun gust și lejeritate. 

Stilul confortabil cu tente colorate inspiră acest sezon în materie de articole vestimentare must-have. Simplitatea și combinațiile clasice se pliază perfect pe vara anului 2022. Tocmai de aceea, Levi’s a pregătit o serie de piese care se îmbină ideal pentru fiecare doritor de bun gust și lejeritate. 

Look feminin – este doar despre exprimarea feminității, inspirația principală fiind delicatețea și grația fluturilor. Heaven Sweater Tank afișează prin rozul vibrant și imprimeul cu fluturi un model vizual puternic pentru orice ținută a verii. Acesta poate fi asortat cu un tote bag și bucket hat în aceleași note ale imprimeului, creând un aer de streetwear unic, dar confortabil. Mai mult, pentru a oferi un aer complet ținutei, blugii de tipul High Loose sau chiar clasicii ‘501 Original sunt alegerea potrivită. 

Look masculin – fie că e vorba despre un asorteu calculat sau pur și simplu o îmbinare de stiluri spontană, Levi’s oferă articole vestimentare dedicate bărbaților dornici de a fi la curent cu ultimele tendințe ale sezonului.  Tricoul Stay Loose Tee aduce în prim-plan aerul vintage al anilor 90, împreună cu o croială lejeră care nu limitează libertatea de mișcare. Acesta se îmbină ideal cu o pereche de pantaloni scurți Chino Short și creează o ținută curajoasă, dar plină de stil. 

 Vizitează levis.com și descoperă articolele vestimentare care te vor face să fii în rând cu tendințele verii! 

Despre brandul Levis

Brandul Levis simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levis au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levis continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levis, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial