Miraculoasa miere de Manuka – de ce să o ai întotdeauna în casă?

Mierea, în general, este un produs cu extrem de multe beneficii pentru sănătatea umană. Însă când este vorba despre miere de Manuka, trebuie să știi că aceasta are de 4 ori mai multe vitamine și minerale decât cea obișnuită și are un efect antibacterian și antimicrobian de 50 de ori mai puternic decât aceasta. 

Miraculoasa miere de Manuka – de ce să o ai întotdeauna în casă?

Mierea, în general, este un produs cu extrem de multe beneficii pentru sănătatea umană. Însă când este vorba despre miere de Manuka, trebuie să știi că aceasta are de 4 ori mai multe vitamine și minerale decât cea obișnuită și are un efect antibacterian și antimicrobian de 50 de ori mai puternic decât aceasta. 

Pentru a înțelege cum acționează acest produs, este important să știi de unde provine. Atunci când consumi miere de Manuka, oferi organismului un aliment extras dintr-un nectar de flori special, care este un remediu natural oferit de mediul ce ne încojoară. Acest produs are un istoric bogat atunci când vine vorba despre tratarea diferitelor boli, începând de la probleme ale gâtului sau stomacului și până la afecțiuni ale pielii. 

miere de manuka

Afecțiuni pe care le poate trata mierea de Manuka

Grație conținutului complex de substanțe nutritive, cum sunt vitaminele, mineralele, proteinele și aminoacizii, acest produs poate fi considerat o minune a naturii. Acesta crește imunitatea întregului organism și este un tonic general. 

De asemenea, este benefic pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice, de orice natură precum Sreptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Staphylococcus aureus etc. Mierea din florile de Manuka poate fi de folos în cazurile de anemie, avitaminoză, lipsa poftei de mâncare și are puterea de a crește performanța sportivă și de a oferi energia de care ai nevoie pe parcursul zilei. 

În plus, dacă te confrunți cu afecțiuni ale sistemului digestiv, cum sunt indigestia, ulcerul, gastrita, dureri de stomac, reflux gastro-esofagian, mierea de Manuka poate acționa ca un calmant gastric și ca un analgezic, ușurând astfel digestia. 

Alte afecțiuni interne pe care le poate trata acest produs minune sunt cele ale sistemului respirator. Astfel, răceala, durerea în gât, gripa, probleme ale gingiilor, toate aceste dificultăți pot fi depășite mai ușor, dacă vei consuma un astfel de aliment. 

Când vine vorba despre tratarea afecțiunilor externe, acest tip de miere este extrem de eficient. De la răni, tăieturi, infecții, arsuri, până la eczeme, psoriazis, acnee, dermatite, toate aceste probleme ale organismului și multe altele pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul mierii. 

Mierea din florile de Manuka…o alternativă sănătoasă a zahărului

Cu siguranță și tu ești conștientă de faptul că zahărul este un aliment foarte nesănătos, dar cu toate acestea îl consumi, deoarece îți încântă papilele gustative de fiecare dată. Trebuie să știi că mierea poate reprezenta o alternativă la fel de gustoasă, dar mult mai sănătoasă a zaharului. Aceasta se poate folosi într-o diversitate de smoothie-uri și prăjituri sau poate fi consumată ca atare, câte o linguriță pe zi, pentru a-ți potoli pofta de dulce și pentru a-ți crește imunitatea. 

De unde poti achiziționa miere de Manuka?

Plafarul online Planteea.ro este locul în care ai acces la o gamă variată de astfel de produse, realizate numai din ingrediente naturale, atent selecționate, care vor aduce beneficii semnificative organismului tău. Mai mult decât atât, pe acest site există produse disponibile în mai multe variante: cremă pentru față, balsam de buze, medicamente pentru durere în gât etc.

Alege și tu să îți îmbunătățești calitatea vieții și folosește astfel de produse naturale, care să aducă beneficii considerabile organismului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial