Mieva – o poveste „dulce” de succes! Cum poți cumpăra cea mai bună miere naturală chiar de la producătorii locali

Mieva – o poveste „dulce” de succes! Cum poți cumpăra cea mai bună miere naturală chiar de la producătorii locali

Mieva este cu adevărat o poveste „dulce' de succes! Mieva este asociația apicultorilor din Vaslui care, începând de acum, își vând mierea lor naturală de calitate prin mieva.ro. Deși s-a lansat de puțin timp, experiența vastă a acestor apicultori, precum și pasiunea lor pentru această meserie, i-a ajutat să ajungă rapid la clienții care își doresc produse apicole de calitate și o miere naturală delicioasă.

Fiecare membru Mieva a înțeles că natura are regulile ei, dar este și sensibilă. Mediul înconjurător are un echilibru și un flux bine stabilit, fiind nevoie de disciplină și respect din partea apicultorilor atât pentru albine, cât și pentru natură.

Povestea Mieva. Cum a apărut această asociație a apicultorilor locali

Povestea Mieva este una care demonstrează că determinarea și pasiunea fac o echipă pe cinste. Fondatorii cooperativei „Mieva – miere naturală din Vaslui' și-au dorit să ajungă mai ușor la clientul care își dorește o miere cu adevărat naturală, la un preț corect.

Ei și-au unit forțele și cunoștințele în domeniu, depunând un efort comun pentru a produce o serie de alimente sănătoase de origine apicolă. Mai mult decât atât, și-au dorit să educe publicul din România, care se ferește uneori să cumpere miere din cauza intermediarilor care cer prețuri exagerate sau care chiar intervin chimic asupra mierii.

Pentru a evita aceste probleme, cea mai simplă soluție a fost să creeze o punte de legătură directă între producătorii locali și clienți. Așa a apărut magazinul online Mieva.ro. De aici poți achiziționa miere naturală, faguri de miere, propolis și polen, produse de apicultori vasluieni cu grijă pentru natură și client.

Fiecare membru al cooperativei „Mieva – miere naturală din Vaslui' produce mierea în stupina proprie, respectând procedurile tradiționale și ecologice de producere a mierii naturale. Asociindu-se, au reușit să scurteze drumul până la consumator, realizând astfel valorificarea mai eficientă a producției apicole.

Prin crearea magazinului online s-a ușurat procesul de comercializare, apicultorii ajung la un public mai larg mai rapid, iar asta le permite să se concentreze și să dedice mai mult timp albinelor din stupine.

Cât de important este să sprijinim producătorii locali?

Dacă e sa comparăm mierea de salcâm produsă natural în Germania și o miere de salcâm produsă natural de Mieva în România, singura diferență va fi dată de specia de salcâm care a fost polenizat. 

Dacă există în ambele țări aceeași specie de salcâm, mierea va fi la fel. Așadar, poți cumpăra miere naturală produsă local la aceeași calitate superioară precum cea din țările dezvoltate din Europa. 

Apicultorii Mieva învață constant din comportamentul albinelor și din firescul rutinei lor, astfel încât să furnizeze cu succes către clienți sursa zilnică de sănătate: mierea. Ei aduc direct pe masa românilor din bogăția stupinelor lor un adevărat leac pentru organism.

Cumpărând local miere naturală te ajuți în primul rând pe tine, pentru că așa beneficiezi de avantajele consumului de produse apicole de calitate. Alege producătorii care comunică transparent și care respectă natura, dar și clienții. 

În al doilea rând, apicultorii din cooperativa „Mieva – miere naturală din Vaslui' au o foarte mare grijă de natură, unii dintre ei chiar prin plantarea copacilor necesari pentru ca albinele să extragă polenul.

Nu în ultimul rând, apicultura din județul Vaslui este o activitate cu o tradiție veche de sute de ani. Fiecare membru Mieva reușește să ducă mai departe acest obicei, în timp ce îmbină cu succes metodele tradiționale și tehnologia modernă. Iar acum, prin Mieva.ro, ai cele mai sănătoase produse apicole la doar un click distanță de tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial