Marea provocare a lui Liviu Vârciu – șemineu montat în peretele din sticlă al casei!

Marea provocare a lui Liviu Vârciu - șemineu montat în peretele din sticlă al casei!

Îndrăgita vedetă TV și nonconformistul Liviu Vârciu, și-a dorit dintotdeauna un șemineu fermecător în propria locuință, lansând o adevărată provocare pentru echipa celor de la PEFOC. 

Ajutați de peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional al tuturor tipurilor de  soluții de încălzire alternativă: șeminee pe lemne, focare pe gaz sau peleți, sobe rustice, coșuri profesionale de fum sau diferite modele de grătar cărbuni, meșterii sibieni au răspuns provocării și au reușit execuția unui proiect termic de complexitate foarte mare, având în vedere locul dificil pentru montaj – un șemineu într-un perete din sticlă al propriei case.

Șemineul mult visat trebuia amplasat în casa din București a lui Liviu Vârciu, mai exact, pe terasa acoperită, iar evacuarea coșului de fum trebuia să străpungă un perete din sticlă imens! După mai multe discuții la diverse companii de șeminee, unde i s-a spus că nu este posibilă construcția unui șemineu în astfel de condiții speciale (casă cu arhitectură modernă și perete din sticlă în terasă), Liviu a găsit soluția la Sibiu. Pefoc a acceptat provocarea, iar meșterii s-au pus pe treabă, știind că există soluții pentru orice tip de provocare.

Vedeta și-a dorit un șemineu cu ardere tradițională pe lemne, însă unul care să nu necesite șantier în locuință, să poată fi funcțional în cel mai scurt timp posibil și să se potrivească perfect cu povestea arhitecturală din locuința vedetei. 

Astfel, după mai multe discuții și modele prezentate, în locul unui șemineu masiv, acesta a ales un model de șemineu modular prefabricat, cu linii minimaliste, renumit pentru rapiditatea și ușurința la montaj. La acesta a fost adăugat un coș de fum spectaculos din inox Carbon, ideal pentru evacuarea eficientă a fumului!

În mai puțin de 2 zile, montarea șemineului a fost gata, fiind un real succes. Deși provocarea a fost destul de mare, echipa de montaj a dat dovadă de profesionalism, descurcându-se impecabil, mai ales având în vedere condițiile date și gradul ridicat de dificultate ce a presupus multă precizie și atenție sporită la montajul acestui focar de șemineu spectaculos.

Așadar, Liviu se poate lăuda acum cu un șemineu prefabricat montat direct în geamul terasei acoperite, pe al cărui traseu a fost instalată o turbină de tip ventilator, ce are rolul de a ajuta triajul forțat al coșului de fum. Având în vedere situația de amplasament a locuinței, dar și a limitărilor de montaj a coșului de fum, rezultatul a fost mai spectaculos decât instalarea unui șemineu pe gaz sau al unui coș de fum ceramic zidit.

În final, acesta a fost extrem de mulțumit de șemineu, dar și de întregul mod de lucru al echipei Pefoc, mai ales pentru că i s-a îndeplinit dorința de a avea un șemineu modern, montat direct în peretele din sticlă al casei. El se va bucura de atmosfera, calitatea, dar și de senzația lemnelor ce ard mocnit, oferind căldura celor dragi la gura unui focar inedit de șemineu, cu proprietate de autocurățare a sticlei.

Așadar, chiar și în cele mai delicate situații, meșterii sibieni nu se vor da la o parte de la nici un fel de provocări. Dacă și tu îți dorești un șemineu, o sobă premium sau de ce nu, chiar și un grătar electric cu capac, îți recomandăm să apelezi la serviciile și gama de peste 9000 de produse și accesorii termice disponibile în magazinul virtual www.pefoc.ro! Aici vei găsi soluția potrivită nevoilor casei tale. 

Sub sloganul companiei noi facem tot, tu pui pe foc!', oricât de complicat ar putea părea un proiect termic, meșterii sibieni vor găsi mereu soluția potrivită pentru a te putea bucura alături de familie, prieteni sau în compania persoanei iubite, clipe memorabile la gura unui șemineu magic și călduros!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial