Lasă-te purtată de farmecul șemineului electric premium

Lasă-te purtată de farmecul șemineului electric premium

Dacă ți-ai dorit de foarte multă vreme și ai visat să trăiești sărbătorile de iarnă în cadrul magic și prezența scenică, tipice unui șemineu tradițional pe lemne, acum este momentul să-ți decorezi apartamentul cu un dispozitiv extrem de accesibil ca preț, dar pur și simplu fermecător din punct de vedere al beneficiilor emoționale!

Grație celor peste 20 de ani de experiență și pasiune de când activează pe piața comercializării și montajului profesional al tuturor tipurilor de focare termice, meșterii sibieni de la PEFOC, te vor ajuta să descoperi că un semineu electric premium, reprezintă alternativă perfectă de a ne lăsa purtați alături de familie sau de persoana iubită, în lumea fermecătoare a unui dispozitiv cu flăcări generate virtual.

Deși cu mult mai ieftin decât varianta clasică, șemineul electric nu va face compromisuri de la calitate, fiind responsabil cu ambianța și stilul unic, datorită finisajelor cu furnir deosebit și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia. Cunoscut în industrie și sub denumirea de șemineu fals, acesta poate fi montat pe rigips, în zidărie, lipit direct de perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău. 

Șemineele electrice sunt adevărate minuni tehnologice dacă ne gândim că există modele care folosesc tehnologie de ultimă generație pentru controlul inteligent al confortului casnic. De exemplu, modelele Tagu din oferta celor de la PEFOC sunt prevăzut cu termostat digital prietenos cu bugetul, dar și cu mediul înconjurător. Astfel, veți putea seta temperatura dorită și personaliza pornirea automată pentru fiecare zi a săptămânii. 

În plus, cu un control mai precis asupra temperaturii din încăpere, puteți menține confortul termic și chiar evita risipa de energie. Un semineu decorativ electric se va potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor. Cu siguranță veți aprecia asamblarea rapidă și design-ul cu linii clasice ale șemineului aristocratic sau minimalist, transpunându-le personalitatea, direct în povestea ta de amenajare! 

Șemineul cu design clasic sau contemporan va deveni elementul central de bună dispoziție din sufrageria căminului tău. Acesta va fi responsabil cu atmosfera intimă și primitoare, atât pentru tine, cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, contribuind la crearea unei atmosfere magice prin jocul de lumină al flăcărilor electrice și în serile calde de vară. Trebuie să te liniștim și în privința facturii la energie electrică: utilizat în modul fără căldura, costul lunar generat de flăcările șemineului cu tehnolgie 3D LED, se va menține sub nivelul de consum al unui singur bec economic din casă!   

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clienții putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant). Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră într-alta, simplu și fără efort. 

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe de prezentare, site-ul oficial pefoc.ro, pe lângă gama completă de șeminee decorative (electrice sau cu bioethanol), vă pune la dispoziție și un întreg univers de soluții termice alternative disponibile din stoc propriu, fără intermediari sau *oferte cu steluță. Începând de la șeminee clasice pe lemne, gaz sau peleți, sobe rustice sau moderne și până la soluții inedite de vatră de foc pentru grădini și terase, meșterii cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în întreaga țară, sunt pregătit să revoluționeze tot ceea ce știai despre confortul termic, redând locuinței tale sentimentul bucuriei de a te întoarce cu adevărat acasă'!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial