INNA: „Pentru mine contează să îi știu bine pe cei dragi și să iubesc în fiecare zi!”

Vedeta internațională INNA ne mărturisește că este cea mai fericită pe scenă și alături de iubitul ei.

INNA: „Pentru mine contează să îi știu bine pe cei dragi și să iubesc în fiecare zi!”

 La aniversarea a 10 ani de Lidl în România, INNA, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, admite că nu știe câte ținute are în garderobă, în viața de zi cu zi e „effortlessly cool' și a descoperit că în bucătărie poate fi fun! 

INNA, ce merită să sărbătorești în fiecare zi?

Iubirea, prietenia, liniștea și fericirea alături de cei dragi.

La ce visai în adolescență și s-a realizat mai târziu?

Îmi doream foarte mult să fiu artist, să fiu pe scenă. Ce e drept este că nu visam să cânt pe scene din întreaga lume, nu îndrăzneam să visez atât de departe. Sunt recunoscătoare și spun mereu că trăiesc un vis din care îmi doresc să nu mă trezesc niciodată.

Cum ai scăpat de tracul scenei?

Nu am scăpat! (Haha). Dar cred că e o energie specială, o emoție constructivă pe care o simt chiar și acum, după atâția ani, înainte de un concert. Cred că e acea emoție și energie care face totul special, ca și cum fiecare concert e primul. Și simt că vreau să dau tot ce pot la fiecare performance.

Unde nu ai cântat niciodată și ți-ai dori?

În India și în China nu am cântat până acum și mi-ar plăcea.  

Ai fost primul artist român care a ocupat, în 2010, locul 1 în topul Billboard Hot Dance Airplay, cu piesa „Hot'. Crezi că performanța ta va putea fi egalată?

Eu cred că e important ca muzica din România să ajungă cunoscută în cât mai multe locuri din lume, avem artiști și producători talentați. Așa că… tot mai sus!

În 2012, videoclipurile tale au depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Te-au schimbat aceste rezultate?

M-au bucurat, m-au motivat și am continuat. Acum am pe YouTube peste 3 miliarde de vizualizări, peste 6 milioane de abonați pe propriul meu canal. Este extraordinar, mă bucur să am parte de atât de mult sprijin de la fani, le mulțumesc pentru că îmi sunt alături și că îmi ascultă muzica.

Pentru că ai realizat, împreună cu Carla’s Dreams, Irine Rimes și The Motans, coloana sonoră a spotului aniversării a 10 ani de Lidl, cu mesajul „Ceea ce ne leagă e tot ce contează', ce te leagă de familia ta și ce contează pentru tine?

În primul rând, familiei îi datorez cine sunt eu astăzi, sprijin necondiționat, iubire. Și cred că acestea sunt ingredientele care ne leagă. 

Pentru mine contează să îi știu bine pe cei dragi, să fie fericiți, să continui să fac muzică mulți ani de acum înainte. Și să iubesc în fiecare zi.

În acest spot, apare alături de tine un cățel superb. Care e, pentru tine, animalul de companie preferat?

Câinele este animalul meu de companie preferat, am și eu un cățel pe care îl cheamă Bobo și care locuiește cu mama mea. Dar îmi place și de Asimov, motanul lui Toto (n. red. – Deliric). 

La deschiderea primului pop-up store Lidl din România, când a fost lansată colecția de haine esmara by Heidi Klum, ai vorbit despre elementele care transformă o ținută într-o apariție de senzație. Poți aproxima câte ținute ai în garderobă? 

Ah, nuuu (haha) Greu de spus câte ținute am, am multe piese vestimentare și mai noi, și mai vechi, pe care încerc să le combin cât mai diferit, pe unele să le pun din nou în valoare în alte combinații stilistice.

Cum ai caracteriza stilul tău, în sezonul toamnă-iarnă 2021?

La fel de effortlessly cool în viața de zi cu zi și sexy stylish spirited pe scenă sau la filmări și ședințe foto.În 2017, ți-ai surprins fanii, acordându-le autografe pe albumul „Nirvana' într-un magazin Lidl. Când ai fost tu surprinsă de fani?

Mereu sunt surprinsă de fani în moduri diferite: succesul pieselor mele și ceea ce sunt eu astăzi li se datorează.

Ai fost vocea spotului Manifesto Lidl „Pentru că acasă e pe primul loc'. La ce erai pe primul loc acasă?

La cântat și la năzbâtii (haha).

În show-ul culinar Lidl „Bucătar după Ureche', ai mărturisit că dacă nu erai cântăreață, ai fi pus voci în desene animate. Care e personajul tău favorit all-time? 

Nu am un personaj anume preferat, dar mi-ar plăcea să dublez un personaj amuzant și curajos.

În alt show marca Lidl, „Bucătar Fără Scăpare', ai preparat un pește și un spanac foarte apreciate. Care e felul tău de mâncare de suflet? 

Tot ce gătește Toto, face doar rețete vegane extraordinare.

Lidl te-a adus lângă Chef Florin Dumitrescu. Care e cel mai valoros truc din bucătărie pe care l-ai învățat de la Chef Florin?

Că în bucătărie poate fi fun! :))))

Ce nu lipsește din frigiderul tău?

Multe fructe și legume.

Unde și când ai fost cel mai fericită?

Pe scenă sunt foarte fericită. Dar și alături de iubitul meu, indiferent de locul în care ne aflăm.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle