Coșurile de fum premium poartă numele HOCH Universal

În randurile urmatoare am ales să discutăm despre situația în care mulți dintre clienții care se hotărăsc să investească o sumă considerabilă de bani într-o soluție alternativă de încălzire.

Coșurile de fum premium poartă numele HOCH Universal

În randurile urmatoare am ales să discutăm despre situația în care mulți dintre clienții care se hotărăsc să investească o sumă considerabilă de bani într-o soluție alternativă de încălzire, fie că vorbim despre șeminee traditionale pe lemne sau sobe moderne, omit să ofere aceeași importanță și achiziționării unui coș de fum de calitate verificată. 

În principiu, un coș de fum din cărămidă standard este o variantă suficientă pentru asigurarea evacuării gazelor arse de la nivelul focarului tău, dar dacă îți dorești cu adevărat o soluție profesională care promite beneficii duse la superlativ atunci, profesioniștii sibieni de la Pefoc, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul termicelor din România, ne propun una dintre cele mai eficiente modalități de racordare și evacuare ce poartă garanția calității nemțești: sistemul de coș fum ceramic HOCH Universal.

Sistemul de horn ceramic triplu strat universal de la Hoch cu tuburi ceramice, reprezintă o soluție moderă de evacuare a gazelor, conceput și pus la punct de renumitul producător HART Keramik din Germania, supus celor mai stricte controale de calitate pentru respectarea întocmai a standardelor impuse în domeniul termic dedicat construcției de hornuri profesionale. 

Cele mai importante elemente ale acestui sistem de coș fum șamotat sunt tuburile ceramice refractare. Acestea formează canalul de evacuare și de aceea este necesar ca ele să fie fabricate din material de calitate superioară, care să reziste la temperaturile extreme din timpul arderii și evacuării gazelor fierbinți. Și tocmai din acest motiv, devine și mai importantă alegerea unui coș de fum ceramic profesional –  o soluție care să-și facă treaba impecabil și pentru cât mai mult timp.

Specialiștii de la Pefoc recomandă setul de construcție profesional HOCH, alcătuit din manta de beton ușoară, fiind un coș izolat, stabil și solid în același timp. Coșul prefabricat universal Hoch este potrivit pentru toate tipurile de combustibili: solizi, lichizi și gazoși, incluzând lemn, cărbuni, gaz, peleți și bricheți. 

Mai mult decât un coș de fum, vorbim despre un kit complet, cu șamotă la interior și manta din beton la exterior, izolat, compus din elemente modulare prefabricate (tuburi izolate cu vată bazaltică), în general, cam tot ce ai nevoie într-un singur cost de achiziție. 

Structura exterioară din beton, confirmă rezistența acestui sistem de evacuare, iar ceramica interioară de calitate superioară îl ridică la standarde europene. Coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune și prin urmare, au o viață extrem de lungă. Au o rezistență mecanică ridicată și o rezistență crescută la abraziune, ceea ce contribuie de asemenea, la longevitate.

Coșul de fum se montează foarte simplu, de jos în sus, chiar și de către cei cu experiență minimă în domeniul construcțiilor. Este nevoie de doar puțină atenție la instrucțiunile de montaj care însoțesc kit-ul Hoch și de ustensilele necesare construirii acestuia. În schimb, racordul la sursa de caldură trebuie realizat obligatoriu de către o persoană calificată și autorizată profesional pentru această operațiune delicată.

Așadar, dacă îți dorești calitate superioară și un coș de fum ceramic profesionist, alege cu încredere soluțiile HOCH. Pe lângă kit-ul de evacuare, pe site-ul mesterilor www.pefoc.ro ai la dispoziție și restul de accesorii, elemente secundare și soluții de racordare, de întreținere și curățare, pentru o evacuare sigură și fără riscuri, dar și o varietate completă de soluții de încălzire din domeniul termicelor neconvenționale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial