Coșulețe pentru bebe – Până la ce vârstă pot fi folosite?

Te pregătești de venirea pe lume a copilului și ești în căutare de coșulețe pentru bebe, dar încă nu știi ce ar trebui să alegi?

Coșulețe pentru bebe – Până la ce vârstă pot fi folosite?

 Înainte de toate, trebuie să te documentezi foarte bine și să-ți stabilești lista de caracteristici pe care să le ai în vedere și de la care să pleci.

Printre criteriile de bază cărora ar trebui să le acorzi o atenție sporită sunt: baza coșulețului, materialul din care este confecționat, cât de ușor este de transportat și dimensiunea.

Buy4baby.ro are o gamă variată de cosulete bebe, care să îndeplinească și cele mai pretențioase dorințe și care, totodată, să fie sigure pentru copil și să-i asigure un somn bun și liniștit.

De ce să alegi coșulețe pentru bebe?

Cel mai important atu al acestora este siguranța bebelușului! Coșulețele special create sunt moi, confortabile și sigure, ceea ce le face cel mai potrivit loc de dormit pentru nou-născuți. Cei mici au destul loc pentru a se întinde și a respira în voie. Dimensiunile reduse ale baby nest-urilor le oferă copiilor un sentiment de siguranță și protecție. Secretul este că bebelușii pot atinge marginile, ceea ce le amintește de mediul din burtica mamei, unde, din cauza spațiului restrâns, se loveau mereu de pereții uterului.

Un alt motiv pentru care ai alege coșulete pentru bebe ar fi mobilitatea pe care acestea ți-o oferă. Astfel, îl poți purta pe bebeluș cu tine prin casă, fără a-i tulbura somnul sau a-i crea vreun sentiment de disconfort. În plus, dacă îți dorești ca bebe să doarmă cu voi în pat, atunci într-un baby nest îl vei ști și în siguranță, nu doar aproape de tine.

Siguranța copilului, confortul și ușurința de a-l transporta sunt doar câteva dintre motivele pe care ar trebui să iei în considerare atunci când te documentezi despre acest produs destinat celor mici.

Până la ce vârstă pot fi folosite?

Pe piață, există o gamă variată de baby nest-uri, iar prețurile lor variază în funcție de producător. Și, ca orice investiție, trebuie făcută înțelept și vrei să merite. Astfel, trebuie să știi că există mai multe categorii de coșulețe pentru bebe, ce pot fi folosite în perioada: 0-6 luni, 0-8 luni sau baby nesturi pentru toddleri, special făcute pentru perioada 6 luni – 3 ani.

Astfel, dacă cel mic s-a obișnuit să doarmă într-un coșulet, după ce nu mai încape în varianta pentru bebeluși, poți trece la varianta baby nest toddler, pe care o poate folosi începând de la vârsta de 6 luni și până la 3 ani, în funcție de lungimea lui.

Coșulețele disponibile în magazinul online Buy4baby.ro sunt concepute din materiale de calitate superioară, blânde cu pielea bebelușului, moi și plăcute la atingere. Acestea sunt prevăzute cu o saltea detașabilă, fabricată din spumă cu memorie și au, totodată, o husă detașabilă din bumbac. Ele pot fi folosite de copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 8 luni, se pot depozita și transporta ușor. Trebuie să știi că aceste culcușuri pentru cei mici pot fi prevăzute cu plase pentru insecte. 

Unele modele de coșulețe sunt prevăzute cu o bretea pentru ca bebe să poată fi transportat cu ușurință dintr-o cameră în alta, fără a-l deranja în timpul somnului. Intră pe site-ul Buy4baby.ro și verifică gama completă de cosulete bebe și alege ce crezi că s-ar potrivi cel mai bine ție și copilașului tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial