Ce flori sunt potrivite pentru a fi dăruite unei mirese? Maison d’Or este locul în care le găsești pe toate

Printre multitudinea de cadouri pe care le primește o mireasă în ziua nunții trebuie să fie cu siguranță și florile, întrucât acestea aduc veselie, optimism și bună dispoziție, sentimente ce ar trebuie să fie prezente la un așa eveniment frumos și important.

Ce flori sunt potrivite pentru a fi dăruite unei mirese? Maison d’Or este locul în care le găsești pe toate

Dacă trebuie să mergi la o nuntă și nu știi ce flori ar fi potrivite pentru a fi dăruite tinerei mirese, acest articol îți prezintă câteva variante foarte potrivite pentru această ocazie.

În mod sigur vei fi tentat să alegi culoarea alb pentru florile pe care le dăruiește pentru că evenimentul, în general este marcat de această culoare. În plus este potrivită pentru că exprimă eleganță, grație și inocență. Să știi însă că poți alege și alte culori pentru buchetul pe care îl vei dărui, roz pal, galben pal sau un buchet cu mai multe culori, acesta va fi vesel și va transmite multă energie.

Buchetul cu lalele

Lalelele sunt flori grațioase și elegante, potrivite a fi dăruite unei mirese. Acestea transmit armonie, apropiere și sentimente de apreciere. În funcție de culoare pe care o poartă, lalelele transmit diverse sentimente. Și poți dărui un buchet alcătuit integral din aceeași culoare sau poți alege să mixezi într-un buchet cu mai multe culori pentru a transmite toate sentimentele frumoase pentru tânăra mireasă, mai ales dacă îți este apropiată.

Buchetul cu trandafiri

Trandafirul este o floare foarte îndrăgită de către femei și nu ar putea să lipsească dintr-un buchet ce îl dăruiești unei mirese. Trandafirul alb este atât de grațios, potrivindu-se perfect cu acest eveniment. Trandafirii de culoare alb transmit aprecierea, eleganța, grația, dar și inocența, toate acestea fiind sentimente și caracteristici ce conturează portretul unei mirese. Astfel că poți dărui cu siguranță un astfel de buchet sau poți să alegi să-l mixezi cu trandafiri de alte culori. Culoarea roz pal este la fel, o culoare potrivită pentru a fi prinsă în buchetul pe care îl dăruiești miresei, mai ales dacă sunteți prietene apropiate, trandafirul sub această culoare fiind un simbol al prieteniei. Și trandafirul galben este o alegere potrivită deoarece exprima veselie și optimism, iar un astfel de eveniment trebuie să fie unul vesel și fericit.

Buchet cu bujori

Frumosul bujor are un aer nobil ce îl face diferit și special, este potrivit a fi dăruit într-o zi atât de specială pentru că exprimă romantism și prosperitate. Îl poți dărui din toată inima pentru a le ura o căsnicie prosperă, frumoasă și fericită tinerilor căsătoriți. Un buchet cu bujori de culoare roz este ideal pentru acest eveniment, dar poți alege și un buchet cu bujori de diferite culori, pentru că exprima veselie și va aduce zâmbetul pe chipul tinerilor căsătoriți.

Buchet cu frezii

Buchetele cu frezii sunt potrivite evenimentului pentru că sunt spectaculoase și atrag privirile datorită eleganței lor. Sunt impresionante și din  punct se vedere al mirosului deoarece au un parfum dulce încântător. Sunt simboluri consacrate ale fidelității și încrederii, fiind atât de potrivite evenimentului.

Dacă nu te poți hotărî la un singur tip de floare pentru că te atrag mai multe sau pur și simplu vrei să-i dăruiești un aranjament mixt, cu siguranță vei obține un efect deosebit, așadar alege aranjamente florale speciale pentru o mireasă specială.

Sursa foto: https://pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle