C&A a lansat o nouă colecție certificată Cradle to Cradle Gold®

C&A a lansat o nouă colecție certificată Cradle to Cradle Gold®

Moda circulară este următorul pas pentru o industrie a modei mai sustenabilă, iar C&A are ca obiectiv să inoveze și să conecteze 7 din 10 produse la principiile circularității până în anul 2028.

C&A are o experiență solidă și de durată în lansarea pe piață a colecțiilor cu certificare Cradle to Cradle®. Începând din 2017 peste 4 milioane de articole certificate C2C® au fost vândute pe piețele din Europa.

În 2017 C&A a fost primul brand mondial din piață care a lansat tricouri certificate C2C Gold® și singurul brand care a reușit să obțină cel mai înalt standard prin certificarea C2C platinum pentru crearea unui material denim.

Articolele sunt disponibile in online shop: https://www.c-and-a.com/eu/ro/shop/wearthechange-moda-sustenabila-cradle-to-cradle

Mai multe informații despre C2C:

Certificatul Cradle to Cradle ® reprezintă un standard global pentru acele produse care sunt sigure, circulare și realizate cu responsabilitate. Prin acest standard se verifică și sunt certificate toate etapele procesului de producție, de la aprovizionarea cu materii prime la substanțele chimice folosite, la volumul de apă sau energia consumată, la cum produsele sunt concepute pentru reutilizarea materialelor, dar și condițiile sociale și setul de valori.

Copyright imagini: https://www.c-and-a.com/eu/ro/shop/wearthechange-moda-sustenabila-cradle-to-cradle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial